Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Raadhuisplein 2 F

5075034
3901 GA

Raadhuisplein 2 F

€ 200 000 k.k.

Raadhuisplein 2 F

  • 59 m² woonopp.
  • 2 kamers kamers

Gelijkvloers wonen boven de winkels Dit appartement op de eerste verdieping heeft een fijn balkon aan de zuidwestkant en veel lichtinval door de...

Brochure:

Brochure appartement - Raadhuisplein 2 F - Veenendaal.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen boven de winkels

Dit appartement op de eerste verdieping heeft een fijn balkon aan de zuidwestkant en veel lichtinval door de grote ramen. Dankzij de lift in het gebouw hoef je geen trappen meer te lopen, je hebt een eigen berging voor de fiets en de auto kun je parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde.

Het winkelgebied van Veenendaal ligt letterlijk aan je voeten net als het theater, diverse restaurants en de sportschool. Veenendaal heeft een eigen treinstation en een gunstige ligging op de grens van Utrecht en Gelderland; vlakbij de snelwegen A12 en A30. Op deze stad is het fijn wonen, mede dankzij de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
In het voetgangersgebied, naast het gedicht van Kees Stip (genaamd ‘het fietsje’) is de centrale entree van het appartementengebouw. Dankzij de video intercom kun je in het appartement horen en zien wie er voor de deur staat. Via de trap en lift zijn de bovengelegen woonverdiepingen te bereiken. Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping waar je via het atrium en de overdekte galerij naar de deur van het appartement loopt.

Appartement:
Vanuit de hal zijn de meterkast, toiletruimte, cv-ruimte en de woonkamer te bereiken. De toiletruimte is voorzien van een fonteintje. De woonkamer is een fijne, lichte leefruimte die grenst aan het balkon. Er is ruimte voor een zit- en een eethoek en vanuit de woonkamer kijk je naar de halfopen keuken. De keuken in hoekopstelling heeft een hoekopstelling, voorzien van een diverse apparatuur.
Aan de achterzijde is de slaapkamer, ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de slaapkamer is de toegang tot de badkamer; deze is ingedeeld met een douche en wastafel.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het overdekte balkon te bereiken, gelegen op het zuidwesten. Hier kun je in de zon zitten met de stadse geluiden op de achtergrond. Doordat het balkon overdekt is kun je ook op een regenachtige zomerdag lekker buiten zitten.

Bijzonderheden:
- Het goed geïsoleerde appartement heeft energielabel B;
- Servicekosten appartement bedragen circa €123,87 per maand en voor de parkeerplaats circa €3,09 per maand.;
- Eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek;
- Gelijkvloers wonen in het centrum, lift aanwezig.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Projectnotaris:
De woning wordt overgedragen door een projectnotaris verbonden aan notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB ‘s-Gravenhage, Postbus 85736, 2508 CK 's-Gravenhage, e-mail: info@vbwnotarissen.nl, telefoonnummer 070-3566800, hierna verder te noemen notaris.
Koper zal door een projectnotaris de hypotheekakte benodigd voor de financiering van het bij onderhavige akte gekochte registergoed doen verlijden bij Notariskantoor Novia, Kerkewijk 126, 3904 JH Veenendaal, telefoonnummer 0318-519166, email info@notariskantoornovia.nl.

Kenmerken

Plaats:VEENENDAAL

Adres:Raadhuisplein 2 F

Prijs:€ 200 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1997

Woonoppervlakte:59 m²

Inhoud:184 m³

Kamers:2 kamers

Slaapkamers:1 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond