Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Proosdijerveldweg 21 1

Proosdijerveldweg 21 1

4559185
6713 CL

Proosdijerveldweg 21 1

€ 150 000 k.k.

Proosdijerveldweg 21 1

  • 56 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Net startersappartement Dit lichte driekamerappartement op de tweede verdieping is net opgeknapt met fris schilderwerk en een nieuwe laminaatvloer...

Brochure:

Brochure appartement - Proosdijerveldweg 21 1 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Net startersappartement

Dit lichte driekamerappartement op de tweede verdieping is net opgeknapt met fris schilderwerk en een nieuwe laminaatvloer. Het appartement heeft nog meer voordelen; een eigen cv-ketel, kunststof kozijnen met isolatieglas, twee balkons en een prettige indeling met twee goede slaapkamers. Onderin het gebouw is een eigen (fietsen)berging en aan de voor- en achterzijde kijk je op een plantsoen met enkele bomen.

Het appartement heeft een gunstige ligging vlakbij winkelcentrum Rozenplein en op een paar minuten lopen van het Proosdijpark. Op iets meer dan 1 kilometer afstand zijn het treinstation Ede-centraal en het centrum. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen en de bebouwing is gevarieerd vanwege de later gebouwde eengezinswoningen aan de overzijde van de straat.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw
Via een trap kom je bij de afgesloten centrale entree met de intercominstallatie en de brievenbussen. In de onderbouw van het appartement, bereikbaar via een trap met fietsgoot, heb je de beschikking over een eigen berging.

Appartement
Achter de voordeur gaat een leuk, licht appartement verscholen met een nieuwe laminaatvloer en pas uitgevoerd schilderwerk. Vanuit de hal heb je links toegang tot de meterkast, keuken en de toiletruimte, rechts is de deur naar één van de slaapkamers. De laatste deur gaat naar de lichte woonkamer aan de zuidoostzijde. Zie jij hier je meubels al staan met de balkondeur open?

Aan de achterzijde van het appartement is de dichte keuken. De wandopstelling is keurig zodat je met de plaatsing van losse apparatuur een prima plek om te koken kunt creëren en in de hoek hangt de cv-ketel die zorgt voor verwarming en warm water. De keuken is licht dankzij het grote raam en de deur die grenzen aan het tweede balkon.

Er zijn twee slaapkamers waarvan één bereikbaar is vanuit de hal en de andere vanuit de woonkamer. De slaapkamer aan de koele achterzijde is de grootste van de twee en heeft een deur naar de badkamer. De wanden in de badkamer zijn grotendeels betegeld en de ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel.

Exterieur
Dit appartement heeft twee balkons. Het overdekte balkon aan de voorzijde is vanuit de woonkamer te bereiken en ligt op het noordoosten. Het tweede balkon is vanuit de keuken toegankelijk en ligt op het zuidwesten. Aan de voorzijde kijk je op de straat en aan de achterzijde op een plantsoen met enkele bomen.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een eigen cv-ketel;
- Recent gelegde laminaatvloer en fris schilderwerk;
- De servicekosten bedragen € 132.25 per maand;
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland notarissen en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Proosdijerveldweg 21 1

Prijs:€ 150 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1955

Woonoppervlakte:56 m²

Inhoud:174 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond