Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Pollenstein 34

Pollenstein 34

4559213
6714 DE

Pollenstein 34

€ 157 500 k.k.

Pollenstein 34

  • 73 m² woonopp.
  • 4 kamers kamers

Starters opgelet! Vierkamerappartement te koop! In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte vierkamerappartement op de tweede...

Brochure:

Brochure appartement - Pollenstein 34 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Starters opgelet! Vierkamerappartement te koop!

In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte vierkamerappartement op de tweede verdieping. Door de grote ramen kijk je uit op de hoge bomen die het zonlicht filteren en zorgen voor de juiste sfeer. Er zijn drie slaapkamers, twee balkons (oost en west) en een leuke woonkamer met een aparte keuken.
Voor je fiets en andere spullen heb je de beschikking over een grote berging in de onderbouw. Kom kijken naar dit fijne hoekappartement en wie weet zit jij over een paar maanden op één van de balkons met een hapje en een drankje.

Het appartement staat in de ruim opgezette, groene wijk Veldhuizen vlakbij winkelcentrum Bellestein, scholen, sportschool Veenendaal en er zijn goede busverbindingen naar het centrum en het treinstation. Voor je hardlooptraining of picknick is het Proosdijpark op nog geen 300 meter de ideale plek en via de Molenstraat fiets je zo het centrum in.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Aan een rustig plein is de afgesloten, gezamenlijke entree bereikbaar. De entree toegankelijk voor 6 appartementen. In de onderbouw van het gebouw heb je de beschikking over een grote (fietsen)berging en met de trap kun je de bovengelegen appartementen bereiken.

Tweede verdieping:
Via de trap kom je op de tweede verdieping waar de entree van dit appartement is. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, toiletruimte, keuken en twee van de drie slaapkamers.

De woonkamer ligt aan de westzijde van het appartement en heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde. Aan de andere zijde is de dichte keuken. De vernieuwde opstelling heeft veel bergruimte in de onder- en bovenkasten en er staat een gasfornuis met oven. In de keuken is de deur naar het tweede balkon.

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers. De eerste slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken en tevens de grootste van de drie. Aan de achterzijde is een tweede slaapkamer en de derde kamer grenst aan het balkon aan de voorzijde. De badkamer is ingedeeld met een douche, een wastafel en een plek voor de wasmachine. Het toilet zit in een aparte ruimte, bereikbaar vanuit de hal.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons, één aan de oostzijde en één aan de westzijde. Op beide balkons geniet je van het uitzicht op de groene woonomgeving met de mooie bomen; uitzicht dat nooit verveelt.

Bijzonderheden:
- Praktisch ingedeeld vierkamerappartement;
- Hoekappartement;
- Twee balkons;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een geiser;
- De servicekosten bedragen € 116,15 per maand exclusief voorschot stookkosten (€ 90,- per maand).
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland notarissen en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Pollenstein 34

Prijs:€ 157 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1967

Woonoppervlakte:73 m²

Inhoud:204 m³

Kamers:4 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond