Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Pollenstein 30

4808430
6714 DE

Pollenstein 30

€ 165 000 k.k.

Pollenstein 30

  • 64 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Twee balkons, twee slaapkamers en veel privacy Dit driekamerappartement is recent opgeknapt met een nieuwe laminaatvloer en schilderwerk aan de...

Brochure:

Brochure appartement - Pollenstein 30, Ede (1).pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Twee balkons, twee slaapkamers en veel privacy

Dit driekamerappartement is recent opgeknapt met een nieuwe laminaatvloer en schilderwerk aan de binnenzijde; dat is nog eens een frisse start! Dankzij de ligging op de bovenste verdieping heb je veel privacy en op de begane grond is een ruime (fietsen)berging. Er zijn twee slaapkamers, ruime woonkamer, lichte keuken en twee balkons (oost en west).

Het appartement staat in de ruim opgezette, groene wijk Veldhuizen vlakbij winkelcentrum Bellestein, scholen en sportschool Veenendaal. Er zijn goede busverbindingen naar het centrum en het treinstation; een afstand van nog geen 2 kilometer. In de wijk is veel openbaar groen met plantsoenen, hoge bomen en het mooie Proosdijpark op ongeveer 300 meter afstand.

De indeling is als volgt:

Appartementengebouw:
Aan een rustig plein is de afgesloten, gezamenlijke entree bereikbaar. De entree toegankelijk voor 6 appartementen. In de onderbouw van het gebouw heb je de beschikking over een grote (fietsen)berging en met de trap kun je de bovengelegen appartementen bereiken.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal, voorzien van een nieuwe laminaatvloer en recent uitgevoerd schilderwerk op de wanden en het plafond. Deze afwerking vind je in het hele appartement en zorgt ervoor dat je zonder noodzakelijke verbouwing kunt gaan wonen.
De woonkamer is een lichte leefruimte met grote ramen aan de oostzijde en een deur naar het balkon. Je kijkt uit op de mooie, hoge bomen die tegelijk zorgen voor veel privacy. Er is in de woonkamer genoeg ruimte voor een zit- en een eethoek.
Aan de andere kant van het appartement is de dichte keuken met een eenvoudige opstelling. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe keuken te plaatsen of om de benodigde apparatuur aan te sluiten. In de keuken is een deur naar het tweede balkon, gelegen op het westen.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt toegang tot de badkamer en de inpandige berging. De tweede slaapkamer heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde.
De lichte badkamer is te bereiken vanuit de hoofdslaapkamer en de keuken. De ruimte is ingedeeld met een douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal heb je toegang tot de separate toiletruimte met fonteintje.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons waardoor je een groot deel van de dag kunt kiezen tussen zon of schaduw. Het balkon aan de kant van de woonkamer heeft een oostligging, het balkon bij de tweede slaapkamer een westligging.

Bijzonderheden:
- Twee ruime slaapkamers en twee balkons;
- Nieuwe laminaatvloer en recent schilderwerk aan de binnenzijde;
- Verwarming via blokverwarming;
- De servicekosten bedragen circa €107,35 per maand
- Voorschot stookkosten, circa € 90,00 per maand
- Koper heeft de keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn Notarissen, notaris.com of Posthuma en Schutte Notarissen.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Pollenstein 30

Prijs:€ 165 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1967

Woonoppervlakte:64 m²

Inhoud:205 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond