Olevoortseweg 41 1

3119806
3861 MH

Olevoortseweg 41 1

€ 1 000 000 k.k.

Olevoortseweg 41 1

Wonen in Nijkerk Wonen in Nijkerk betekent wonen in hartje Nederland met uitstekende verbindingen naar alle delen van het land. Kiest u liever voor...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Wonen in Nijkerk

Wonen in Nijkerk betekent wonen in hartje Nederland met uitstekende verbindingen naar alle delen van het land. Kiest u liever voor rust in de vrije natuur, dan liggen de Gelderse Vallei, de Veluwse bossen en de polders van Nijkerk in de directe omgeving.

De stad Nijkerk heeft een geheel eigen karakter. De meeste inwoners kiezen bewust voor het landelijke wonen in Nijkerk, waar werkelijk alles onder handbereik ligt. Zo is er een ruime keus in het basisonderwijs, een peuterspeelzaal, uitstekende kinderopvang plus naschoolse opvang, een zwembad, een bibliotheek, zeer goede winkelstand en een NS station.

Ook het verenigingsleven bloeit volop. Nijkerk biedt niet alleen een groene, veilige woonomgeving voor kinderen, maar ook voor iedereen die na het werk kiest voor onthaasten.

De stad vormt de ideale plek in het groene hart van Nederland, waar groen, rust en ruimte hand in hand gaan met een optimale bereikbaarheid
van de randstad.

Olevoortseweg
Aan de rand van het centrum van Nijkerk komt bij hoge uitzondering twee bouwkavels vrij. De kavels kenmerken zich door aan zowel de voor- als achterzijde vrij uitzicht.

Het centrum van Nijkerk en het station zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Ook hartje Amersfoort is binnen 20 minuten bereikbaar.

Koper heeft de keuze uit een paar mogelijkheden:

Bouwperceel (1)
ca. 6.830 m²
vraagprijs: € 400.000,- k.k.

Bouwperceel (2)
ca. 10.530 m²
vraagprijs: € 475.000,- k.k.

Het gehele perceel met twee bouwkavels
ca. 28.745 m²
vraagprijs: € 1.000.000,- k.k.

Volgens het huidige bestemmingsplan mogen er twee losse woningen worden gerealiseerd. Om het plan in zijn geheel te laten beoordelen, kunt u een vooroverleg indienen bij de gemeente Nijkerk.

De percelen dienen opnieuw ingemeten en gesplitst te worden. Kadastrale splitsing van de percelen komen voor rekening van verkoper.

Er zijn een aantal ontwerpen gemaakt die ter inspiratie kunnen dienen voor uw eigen droomhuis op deze locatie. Uiteraard zijn uw woonwensen het uitganspunt. Samen komen we tot de beste ideeën.

Extra informatie
• Voor een nog betere indruk nodigen wij u uit om de digitale plattegronden, de woningvideo en de 360 gradenfoto’s van deze woning te bekijken.
• Een uitgebreide digitale brochure met de vragenlijst en lijst van zaken kunt u downloaden op onze site.

Wilt u even kijken?
U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar alles bekijken. Om een afspraak in te plannen kunt het beste even bellen of mailen met ons kantoor.

Wij zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Plaats:NIJKERK

Adres:Olevoortseweg 41 1

Prijs:€ 1 000 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's