Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Nijhofflaan 129

4804716
3906 EV

Nijhofflaan 129

€ 325 000 k.k.

Nijhofflaan 129

  • 93 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Speels driekamer-appartement met berging en parkeerplaats! Dit speels ingedeelde driekamer-appartement nodigt je uit voor een kennismaking. Door de...

Brochure:

Brochure appartement - Nijhofflaan 129, Veenendaal.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Speels driekamer-appartement met berging en parkeerplaats!

Dit speels ingedeelde driekamer-appartement nodigt je uit voor een kennismaking. Door de grote ramen valt veel daglicht naar binnen en bij warm weer kun je fijn zitten op het grote balkon. Het appartement is te bereiken met een lift en je hebt de beschikking over een eigen privé parkeerplaats (nummer 15).

Het appartement staat in de geliefde woonwijk 'Veenendaal-West' met alle dagelijkse benodigdheden en voorzieningen op korte afstand. Wijkwinkelcentrum 'De Ellekoot', het NS-station, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, diverse scholen en sportaccommodaties maken het wonen aan de Nijhofflaan aantrekkelijk. De uitvalswegen naar de A12 richting Arnhem en Utrecht zijn tevens vlakbij.

De indeling is als volgt:

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de keurig verzorgde, afgesloten entree met de video-intercominstallatie. Via de trap of de lift is het appartement op de tweede verdieping te bereiken. Op de begane grond heb je de beschikking over een eigen berging.

Derde verdieping:
De waaiervorm van het appartement zorgt voor een speelse indeling. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, de toiletruimte met fonteintje, de badkamer, een inpandige berging en beide slaapkamers. De woonkamer is licht en ruim dankzij de grote ramen, een fijne plek voor een zit- en een eethoek. Via de woonkamer is het deels overdekte balkon bereikbaar.

De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer. De wandopstelling is eenvoudig maar de ruimte is ideaal voor een hoek- of eilandopstelling.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De grote slaapkamer grenst aan het balkon en de tweede kamer is een prima slaap-, werk- of hobbykamer. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, een douche en een wastafel; het toilet zit in een aparte ruimte die je vanuit de hal kunt bereiken. De inpandige berging biedt veel ruimte en is onder andere de plek voor de wasmachine.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer heb je toegang tot het deels overdekte balkon. Deze buitenruimte is groot genoeg om met meerdere personen te zitten. Ruimte binnen en buiten, het kan aan de Nijhofflaan!

Bijzonderheden:
- Speelse indeling met twee slaapkamers en een lichte woonkamer;
- Groot, deels overdekt balkon;
- De servicekosten bedragen circa € 138,93 per maand;
- Overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris, de hypotheekakte benodigd voor de financiering wordt overgedragen bij een notaris naar keuze van de koper;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:VEENENDAAL

Adres:Nijhofflaan 129

Prijs:€ 325 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1996

Woonoppervlakte:93 m²

Inhoud:287 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's