Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Koelhorst 71

Koelhorst 71

4596535
6714 KM

Koelhorst 71

€ 209 500 k.k.

Koelhorst 71

  • 128 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Met garage en tuin op het zuidoosten Ben je aan het oriënteren op een woning in Ede met een garage, zonnige tuin, voldoende (slaap)kamers en waar je...

Brochure:

Brochure woning - Koelhorst 71 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Met garage en tuin op het zuidoosten

Ben je aan het oriënteren op een woning in Ede met een garage, zonnige tuin, voldoende (slaap)kamers en waar je wonen met werken kunt combineren? Deze woning biedt al deze elementen en kan zomaar jouw nieuwe ‘thuis’ worden. Je hebt een garage, een tuinkamer, lichte woonkamer, grote keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en als kers op de taart een tuin op het zuidoosten. Naar eigen smaak kun je de woning moderniseren en heb je 457 m³ woongeluk!

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De wijk is ruim opgezet, heeft veel openbaar groen en kent veelal bestemmingsverkeer.
De Koelhorst 71 ligt fantastisch aan een brede groenstrook met water.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De indeling beneden is heel praktisch. Je komt binnen in de hal; deze bestaat uit twee delen en geeft toegang tot de garage, tuinkamer, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vloer- en wandafwerking kun je naar eigen smaak aanbrengen. Aan de achterzijde is de tuinkamer die je kunt gebruiken als vierde slaapkamer, hobbyruimte of als werk-/studeerkamer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de keuken, woonkamer, overloop en de toiletruimte. De ramen tussen de overloop en de woonkamer zorgen ervoor dat daglicht diep kan binnendringen; ook is er een raam tussen de overloop en de keuken. De woonkamer is ruim genoeg voor een grote zithoek en in de keuken is plek voor een lange eettafel. De keukenopstelling is eenvoudig en kun je naar eigen smaak vernieuwen; misschien wel een keuken met kookeiland…

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de koele voorzijde. De vaste kast is bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer en de overloop. De naastgelegen badkamer heeft een ligbad, wastafel, tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur:
Doordat er geen directe overburen zijn is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. De achtertuin heeft een zuidoost ligging; ideaal voor de middagzon. Direct achter de woning is een terras; verder staan er een boom en enkele struiken in de tuin. De grootte is prima; hier heb je plek voor een extra berging, trampoline, schommel of een moestuintje.

Bijzonderheden:
- De woning dient naar eigen smaak cosmetisch gemoderniseerd te worden (keuken, badkamer, tuin);
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Koelhorst 71

Prijs:€ 209 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:128 m²

Perceelsoppervlakte:107 m²

Inhoud:457 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

360 Foto Plattegrond

360 foto's

Foto's

  • Plattegrond