Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Koelhorst 21

Koelhorst 21

4193714
6714 KL

Koelhorst 21

€ 195 000 k.k.

Koelhorst 21

  • 125 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Volop de ruimte en een garage Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Jarenlang verhuurd en bouwkundig goed...

Brochure:

Brochure woning - Koelhorst 21, Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Volop de ruimte en een garage

Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Jarenlang verhuurd en bouwkundig goed onderhouden. Beneden heb je de inpandige garage en een mooie tuinkamer; op de eerste verdieping zijn de zitkamer, toiletruimte en de woonkeuken. Op de bovenste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad; genoeg ruimte en allemaal zonder hinderlijke schuine daken. Parkeren kan op de oprit of in de garage en de achtertuin maakt de woning aantrekkelijk voor gezinnen, tuinliefhebbers of als je graag op je eigen terras van de zon wilt genieten.

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De wijk is ruim opgezet, heeft veel openbaar groen en kent veelal bestemmingsverkeer.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Je auto parkeren kan op de oprit of in de garage; een groot voordeel van dit type woning. Links van de garage is de diepe hal met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De eerdergenoemde garage is rechtstreeks vanuit de hal te bereiken; ideaal voor je auto, motor en werkbank. De tuinkamer heeft een vaste kast, grote ramen met uitzicht op de tuin en een deur naar het terras. De bewoners in de wijk gebruiken deze kamer voor diverse doeleinden: als speelkamer voor de kinderen, hobbyruimte, praktijkruimte, werkkamer of als extra slaapkamer.

Eerste verdieping:
Volop lichtinval en verrassend veel ruimte; zo kun je de eerste verdieping het best typeren. De overloop heeft grote ramen richting de woonkamer en de keuken; tevens is op deze verdieping de toiletruimte. De transparantie in de woning kom je in Nederlandse woningen maar weinig tegen; je kan als het ware dwars door de woning kijken en geniet je volop van de lichtinval.

De woonkeuken is aan de voorzijde; een fijne plek met grote ramen waardoor je uitzicht hebt op de straat en de gezellige woonomgeving. De keukenopstelling is eenvoudig maar functioneel; nu of op termijn kun je hier al je keukendromen realiseren. Zie je het al voor je; een lange eettafel waar je met een groot gezelschap urenlang geniet van de allerlekkerste gerechten?

Aan de achterzijde is de woonkamer; puur bedoeld als zitkamer. Een grote hoekbank, groot wandmeubel, xl-televisie of een beamer; aan jou de keuze hoe je deze ruimte gaat inrichten.

Tweede verdieping:
Veel woningen hebben kleine slaapkamers of kamers met onpraktische schuine daken; deze woning vormt hierop een uitzondering. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers; de hoofdslaapkamer met vaste kast aan de voorzijde en twee slaapkamers, waarvan één met wastafel, aan de achterzijde. De badkamer is te bereiken vanaf de overloop en de hoofdslaapkamer en ingedeeld met een ligbad, toilet en een wastafel.

Exterieur:
Op de oprit is plek voor een grote auto of bestelbus; nooit meer zoeken naar een parkeerplek na een lange werkdag of als je thuiskomt met een auto vol boodschappen. De achtertuin kun je naar eigen wens inrichten. Worden het mooie planten, een vijver, bestrating of een tuinberging?

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Multifunctionele tuinkamer op de begane grond (werkruimte of extra slaapkamer);
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Koelhorst 21

Prijs:€ 195 000 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1972

Woonoppervlakte:125 m²

Perceelsoppervlakte:107 m²

Inhoud:476 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

360 Foto Plattegrond

360 foto's

Foto's

  • Plattegrond