Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Koelhorst 21

Koelhorst 21

4454830
6714 KL

Koelhorst 21

€ 197 500 k.k.

Koelhorst 21

  • 125 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Speelse indeling en inpandige garage Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Wil je werken aan huis, een extra...

Brochure:

Brochure woning - Koelhorst 21 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Speelse indeling en inpandige garage

Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Wil je werken aan huis, een extra hobbykamer of misschien wel een slaapkamer op de begane grond? Het is allemaal mogelijk in deze speels ingedeelde drive-in-woning.

Beneden heb je de inpandige garage en een mooie tuinkamer. Op de eerste verdieping zijn de zitkamer, toiletruimte en de woonkeuken. Op de bovenste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad. Genoeg ruimte en allemaal zonder hinderlijke schuine daken. Parkeren kan op de oprit of in de garage en de achtertuin maakt de woning aantrekkelijk voor gezinnen of tuinliefhebbers.

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Voor je dagelijkse boodschappen en de bakker kun je binnen 10 minuten lopen terecht bij Winkelcentrum Parkweide. Het centrum van Ede is binnen 7 fietsminuten te bereiken. Verschillende basis- en middelbare scholen liggen op loop- en fietsafstand. En binnen 5 minuten ben je bij de bus. Daarnaast is de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A30 en de A12.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Je auto parkeren kan op de oprit of in de garage, een groot voordeel van een drive-in-woning. Links van de garage is de diepe hal met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De eerdergenoemde garage is rechtstreeks vanuit de hal te bereiken. ideaal voor je auto, motor of in gebruik te nemen als riante werkplek.
De tuinkamer heeft een vaste kast, grote ramen met uitzicht op de tuin en een deur naar het terras. Bewoners in de wijk gebruiken deze kamer voor diverse doeleinden: als speelkamer voor de kinderen, hobbyruimte, praktijkruimte, werkkamer of als extra slaapkamer.

Eerste verdieping:
De overloop heeft grote ramen richting de woonkamer en de keuken. Tevens is op deze verdieping de toiletruimte geplaatst. De transparantie in de woning kom je in Nederlandse woningen maar weinig tegen; je kan als het ware dwars door de woning kijken en geniet je volop van de lichtinval.
De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning te vinden; een fijne plek met grote ramen waardoor je uitzicht hebt op de straat en de gezellige woonomgeving.
In de keuken wordt RUIMTE met hoofdletters geschreven; je kunt hier een keukenopstelling met kook-/spoeleiland realiseren en er is plek genoeg voor een flinke eettafel. De huidige keukenopstelling is eenvoudig; hier kun je nu of in de toekomst jouw droomkeuken realiseren.

Tweede verdieping:
Veel woningen hebben kleine slaapkamers of kamers met onpraktische schuine daken, deze woning vormt hierop een uitzondering. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers; de hoofdslaapkamer met vaste kast aan de voorzijde en twee slaapkamers, waarvan één met wastafel, aan de achterzijde. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en de hoofdslaapkamer en ingedeeld met een ligbad, toilet en een wastafel.

Exterieur:
Op de oprit is plek voor een grote auto of bestelbus; nooit meer zoeken naar een parkeerplek na een lange werkdag of als je thuiskomt met een auto vol boodschappen. De achtertuin kun je naar eigen wens inrichten. Worden het mooie planten, een vijver, bestrating of een tuinberging?

Bijzonderheden:
- Ruim wonen of wonen met werken combineren;
- Inpandige garage en een oprit;
- Ruim leefgedeelte bestaande uit een zitkamer en een eetkeuken;
- Multifunctionele tuinkamer op de begane grond (werkruimte of extra slaapkamer);
- De woning kan geheel naar eigen smaak cosmetisch gemoderniseerd worden (keuken, badkamer, tuin).

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Koelhorst 21

Prijs:€ 197 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1972

Woonoppervlakte:125 m²

Perceelsoppervlakte:107 m²

Inhoud:519 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

360 Foto Video Virtuele tour Plattegrond

360 foto's

Foto's

video

Virtuele tour

Online viewer
  • Plattegrond