Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Koelhorst 101

Koelhorst 101

4566110
6714 KN

Koelhorst 101

€ 200 000 k.k.

Koelhorst 101

  • 123 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Volop de ruimte en een garage Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Beneden heb je de inpandige garage en een...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Volop de ruimte en een garage

Deze drive-in-woning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Beneden heb je de inpandige garage en een mooie tuinkamer; op de eerste verdieping zijn de zitkamer, toiletruimte en de woonkeuken. Op de bovenste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad; genoeg ruimte en allemaal zonder hinderlijke schuine daken. Parkeren kan op de oprit of in de garage en de achtertuin maakt de woning aantrekkelijk voor gezinnen, tuinliefhebbers of als je graag op je eigen terras van de zon wilt genieten.

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De wijk is ruim opgezet, heeft veel openbaar groen en kent veelal bestemmingsverkeer. Wanneer kom jij kijken en maak je je woondroom waar?

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Deze woning is op de begane grond meer dan tien meter diep; verrassend ruim en dankzij de slimme indeling kun je iedere m² optimaal benutten. Je komt de woning binnen in de ruime hal welke is verdeeld in twee gedeelten. Hier zijn de meterkast en de trap naar de eerste verdieping; tevens heb je toegang tot de inpandige garage en de multifunctionele ruimte aan de achterzijde. De garage is diep, heeft een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur en elektra; de ruimte aan de achterzijde leent zich uitstekend als werkkamer, studeerruimte, plek voor je hobby’s, atelier of extra slaapkamer. Deze ruimte geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Deze woningen zijn bekend vanwege de speelse indeling; iets wat je aan de buitenzijde niet direct verwacht. Je woont ‘op niveau’ op de eerste verdieping; de zitkamer is aan de achterzijde, de woonkeuken aan de voorzijde en ertussen is de overloop met toiletruimte en een praktische bergkast. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een weldaad van licht; een prima basis om jouw eigen droomwoning te realiseren. De wandopstelling in de keuken heeft veel bergruimte in de onder- en bovenkasten.

Tweede verdieping:
Volop ruimte op de bovenste verdieping; hier zijn drie prima slaapkamers, de badkamer en de ruime overloop met een praktische vaste kast. De hoofdslaapkamer is over de volle breedte van de woning en heeft een vaste kast; één van de kamers aan de achterzijde heeft een wastafel. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en de hoofdslaapkamer; de ruimte is mooi ingedeeld met een ligbad, toilet en een wastafel. Kies je ervoor om de deur naar de hoofdslaapkamer te verwijderen dan heb je plek voor een aparte douche; aan jou de keuze.

Exterieur:
De achtertuin kun je naar eigen wens inrichten. Er staan schuttingen als erfafscheiding; de rest is aan jou. Worden het mooie planten, een vijver, bestrating of een tuinberging?

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Vaillant, 2009);
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Koelhorst 101

Prijs:€ 200 000 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:123 m²

Perceelsoppervlakte:110 m²

Inhoud:456 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's