Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Janny Laupmanlaan 7

4629852
6711 XA

Janny Laupmanlaan 7

€ 825 000 v.o.n.

Janny Laupmanlaan 7

  • 175 m² woonopp.
  • 6 kamers kamers

Stel je voor; na een lange werkdag rijd je naar huis. Je slaat af naar de voormalige Simon Stevinkazerne, opent het raam van je auto en de geur van...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Stel je voor; na een lange werkdag rijd je naar huis. Je slaat af naar de voormalige Simon Stevinkazerne, opent het raam van je auto en de geur van bos en heide snelt je tegemoet: dit is thuiskomen!
Je draait je auto de oprit van je woning op, loopt direct door naar de achtertuin en schuift aan tafel op het terras om met je gezin te proosten op het begin van een mooi weekend. De kinderen vertellen enthousiast over de avonturen die ze in het bos hebben beleefd en op de achtergrond hoor je de vogels fluiten.
Direct bekruipt je een gevoel van rust, vrijheid en ontspanning.

Is dit jouw ultieme woondroom? Dan is dit je kans om deze werkelijkheid te maken!
Deze prachtige vrijstaande villa aan de Janny Laupmanlaan 7 staat op een riante kavel van 585 m2 en wordt binnenkort gebouwd. De woning straalt pure luxe uit; grote, hoge raampartijen, openslaande deuren, een erker, hoogwaardige materialen, ruime woonkamer en woonkeuken en een geïsoleerde garage met entree.
Op de oprit is er plek voor meerdere auto's en de achtertuin is ruim 19 meter diep. De woning ligt aan zowel de voorkant als aan de rechter zijkant aan een groenstrook waardoor je je omgeven voelt door natuur. En dat alles wordt duurzaam gebouwd waardoor de woning, met een EPC van slechts 0,16, zeer energiezuinig is.

De woning is onderdeel van het nieuwbouwproject ‘Statuur’, een exclusief plan met 21 riante vrijstaande en twee onder één kapwoningen. Deze woning wordt gebouwd als bouwnummer 21 en is de "Special" in het project. Dat betekent dat de koper van deze woning om tafel mag met de architect om de woning naar wens in te delen. Zo ontstaat de flexibiliteit van zelfbouw met het gemak van projectmatige bouw.

Belangrijke kenmerken:
- Gegarandeerde start bouw;
- Indeling en uitbreiding ontwerpen samen met de architect;
- Wonen in de natuur, bij de hei én dichtbij het centrum;
- Duurzaam en gasloos;
- EPC van 0,16;
- Royale stelpost voor de keuken: €15.000,-;
- Inclusief luxe sanitair en badkamer van Villeroy en Boch;
- Standaard woonoppervlakte van 175m2;
- Ruime, diepe achtertuin met vrije ligging op een kavel van 585m2.

Locatie
De architect liet zich inspireren door de unieke locatie. “De locatie gaf me gelijk zo’n ontspannen vakantiegevoel. Je woont hier in de natuur, bij de hei en dicht bij de stad. Dit gevoel van rust en vrijheid wilden we terug laten komen in het ontwerp”, aldus Nourdin Alou, architect en partner bij Theo Verburg Architecten.
De gekozen architectuur is helder en straalt rust uit. Door de grote ramen en riante opzet van de buurt sta je hier in contact met de natuur en voel je je vrij. Verder krijgen de kopers legio opties aangeboden. Van een kelder onder het huis tot de positie van de trap en de keuken, een erker, balkon of een combinatie van beide.

Vrijstaande woning
De vrijstaande woning met parkeerplaatsen op eigen terrein staat op een zeer riante kavel van 585m2. Er is een keuzemogelijkheid uit een straatgericht- of tuingerichte woonkamer/keuken. De woningen worden duurzaam gebouwd, ook zijn er veel keuzes op het gebied van indeling en eventuele uitbreiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw aan de achterzijde, slaap- en badkamer op de begane grond, balkon op de eerste verdieping of een kelder met daglichttoetreding.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Janny Laupmanlaan 7

Prijs:€ 825 000 v.o.n.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:villa

Type:vrijstaande woning

Bouwjaar:2020

Woonoppervlakte:175 m²

Perceelsoppervlakte:585 m²

Inhoud:685 m³

Kamers:6 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's