Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Jan Vermeerstraat 58

4854886
6717 SK

Jan Vermeerstraat 58

€ 205 000 k.k.

Jan Vermeerstraat 58

  • 60 m² woonopp.
  • 2 kamers kamers

Gelijkvloers wonen met een zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin. In de wijk Maandereng staat deze compacte bungalow met een tuin op het zuiden, een...

Brochure:

Brochure appartement - Jan Vermeerstraat 58, Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen met een zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin.

In de wijk Maandereng staat deze compacte bungalow met een tuin op het zuiden, een lichte woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer met badkamer. De bungalow is grotendeels voorzien van schuifdeuren. Er zijn geen drempels en de keuken is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een leuke, onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin.

De bungalow staat in een rustige straat in de wijk 'Maandereng', gelegen aan de zuidzijde van Ede tussen ziekenhuis 'Gelderse Vallei' en de Kenniscampus. Er is een bushalte vlakbij en winkelcentrum 'Stadspoort' is de plek om te winkelen en de boodschappen te doen. Dankzij de autovrije straten en de geschakelde bebouwing met bungalows is er leuk sociaal contact met de bewoners in de straat.

De indeling is als volgt:
Via de geheel bestrate voortuin kom je in de hal van deze geheel gelijkvloerse bungalow. Aan de linkerzijde is de schuifdeur naar de berging en twee deuren die toegang geven tot de meterkast en een bergkast.
De tweede schuifdeur in de hal leidt naar de woonkamer met open keuken, voorzien van een lichtkoepel bij het keukengedeelte. De keuken heeft een wandopstelling wat toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Dankzij de ligging op het zuiden valt er veel daglicht door de grote ramen in de woonkamer naar binnen en zit je hier heerlijk achter het glas in het zonnetje.

Aan de voorzijde is de slaapkamer, ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Vanuit de slaapkamer en de keuken is de badkamer te bereiken, ingedeeld met een douchehoek, toilet, wandradiator en een wastafel.
Tenslotte de berging, te bereiken vanuit de hal en via de buitendeur in de voortuin. Deze berging biedt praktische opslagruimte en hier hangt de cv-ketel.

Exterieur:
De voortuin is grotendeels bestraat met tegels die de uitstraling van leisteen hebben. In de verhoogde plantenbak staan diverse siergrassen en planten. Achter de houten schutting is nog een stuk buitenruimte waar de afvalcontainers staan.

In de achtertuin liggen dezelfde tegels als in de voortuin. Houten schuttingen zorgen voor privacy en in de houten berging is ruimte voor de fiets. Links van de berging is een poort naar de achtergelegen straat. Dankzij de ligging op het zuiden en de lage bebouwing geniet je in deze tuin de hele dag van de zon.

Bijzonderheden:
- Koper heeft de keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn Notarissen, notaris.com of Posthuma en Schutte Notarissen.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Jan Vermeerstraat 58

Prijs:€ 205 000 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:bungalow

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1987

Woonoppervlakte:60 m²

Perceelsoppervlakte:145 m²

Inhoud:233 m³

Kamers:2 kamers

Slaapkamers:1 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond