Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Hogerhorst 71

Hogerhorst 71

4424924
6714 LC

Hogerhorst 71

€ 197 500 k.k.

Hogerhorst 71

  • 124 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Met garage en tuin op het zuidwesten Ben je aan het oriënteren op een woning in Ede met een garage, zonnige tuin, voldoende (slaap)kamers en waar je...

Brochure:

Brochure woning - Hogerhorst 71 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Met garage en tuin op het zuidwesten

Ben je aan het oriënteren op een woning in Ede met een garage, zonnige tuin, voldoende (slaap)kamers en waar je wonen met werken kunt combineren? Deze woning biedt al deze elementen en kan zomaar jouw nieuwe ‘thuis’ worden. Je hebt een oprit en een garage, een tuinkamer, lichte woonkamer, grote keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en als kers op de taart een tuin op het zuidwesten. Naar eigen smaak kun je de woning moderniseren en heb je 460m³ woongeluk!

De wijk Veldhuizen is een mooie plek om te wonen voor jong en oud. Geen doorgaand verkeer, een speels stratenpatroon en veel openbaar groen zorgen ervoor dat je jezelf hier snel thuis voelt. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De Hogerhorst 71 heeft ook nog eens de ideale zonligging (zuidwest).

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De indeling beneden is heel praktisch. Je komt binnen in de hal; deze bestaat uit twee delen en geeft toegang tot de garage, tuinkamer, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vloer- en wandafwerking kun je naar eigen smaak aanbrengen en de garage is extra diep. In de hoek van de garage hangt een gootsteen; ideaal tijdens/na het klussen of voor het schoonmaken van je auto. Aan de achterzijde is de tuinkamer die je kunt gebruiken als vierde slaapkamer, hobbyruimte of als werk-/studeerkamer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste zijn de keuken, woonkamer, overloop en de toiletruimte. De ramen tussen de overloop en de woonkamer zorgen ervoor dat daglicht diep kan binnendringen; ook is er een raam tussen de overloop en de keuken. De woonkamer is ruim genoeg voor een grote zithoek en in de keuken is plek voor een lange eettafel. De keukenopstelling is eenvoudig en kun je naar eigen smaak vernieuwen; misschien wel een keuken met kookeiland…

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de koele voorzijde en één van de kamers aan de achterzijde heeft een wastafel. De vaste kast is bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer en de overloop; de naastgelegen badkamer heeft een ligbad, wastafel, tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur:
Aan de voorzijde kun je een auto parkeren en staan op de erfgrens borders met lage planten en een leuke boom op stam. De achtertuin heeft een zuidwest ligging; ideaal voor de middag- en avondzon. Direct achter de woning is een terras; verder staan er een boom en enkele struiken in de tuin. De grootte is prima; hier heb je plek voor een extra berging, trampoline, schommel of een moestuintje.

Bijzonderheden:
- Drie slaapkamers en een badkamer met ligbad;
- Lichte woonkamer en grote woonkeuken;
- Inpandige garage en een oprit;
- Multifunctionele tuinkamer (o.a. wonen/werken);
- Zonnige tuin op het zuidwesten;
- De woning dient naar eigen smaak cosmetisch gemoderniseerd te worden (vloer- en wandafwerking, sanitair en keuken);
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Hogerhorst 71

Prijs:€ 197 500 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:124 m²

Perceelsoppervlakte:111 m²

Inhoud:460 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

360 Foto Plattegrond

360 foto's

Foto's

  • Plattegrond