Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Hogerhorst 13

4801272
6714 LA

Hogerhorst 13

€ 225 000 k.k.

Hogerhorst 13

  • 123 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Met garage, grote keuken en diepe tuin op het zuidwesten Deze woning onderscheidt zich van vele andere woningen vanwege de gunstige zonligging; de...

Brochure:

Brochure woning - Hogerhorst 13 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Met garage, grote keuken en diepe tuin op het zuidwesten

Deze woning onderscheidt zich van vele andere woningen vanwege de gunstige zonligging; de ochtendzon in de keuken en vanaf de middag tot in de late avondzon in de woonkamer en de achtertuin. De indeling is praktisch: een garage plus multifunctionele kamer op de begane grond, de woonkamer en keuken op de eerste verdieping en op de bovenste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met ligbad en tweede toilet.

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De wijk is ruim opgezet, heeft veel openbaar groen en kent veelal bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde kijk je uit op een groenstrook met hoge bomen; het geeft deze woning net dat beetje extra.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Links van de garage is de diepe hal met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De eerdergenoemde garage is rechtstreeks vanuit de hal te bereiken, ruim 6.60 meter diep en aan de voorzijde iets meer dan 3 meter breed; ideaal voor je auto, motor en werkbank. De tuinkamer heeft een vaste kast, grote ramen met uitzicht op de tuin en een deur naar het terras. De bewoners in de wijk gebruiken deze kamer voor diverse doeleinden: als speelkamer voor de kinderen, hobbyruimte, praktijkruimte, werkkamer of als extra slaapkamer.

Eerste verdieping:
Volop lichtinval en verrassend veel ruimte; zo kun je de eerste verdieping het best typeren. De overloop heeft grote ramen richting de woonkamer en de keuken; tevens is op deze verdieping de toiletruimte. De transparantie in de woning kom je in Nederlandse woningen maar weinig tegen; je kan als het ware dwars door de woning kijken en geniet je volop van de lichtinval.

De woonkeuken is aan de voorzijde; een fijne plek met grote ramen waardoor je uitzicht hebt op de straat en de gezellige woonomgeving. De keukenopstelling is eenvoudig maar functioneel; nu of op termijn kun je hier al je keukendromen realiseren. Zie je het al voor je; een lange eettafel waar je met een groot gezelschap urenlang geniet van de allerlekkerste gerechten?

Aan de achterzijde is de woonkamer; puur bedoeld als zitkamer. Een grote hoekbank, groot wandmeubel, xl-televisie of een beamer; aan jou de keuze hoe je deze ruimte gaat inrichten. De woonkamer heeft net als de keuken en de overloop een laminaatvloer; een prima basis voor jouw nieuwe ‘thuis’.

Tweede verdieping:
Veel woningen hebben kleine slaapkamers of kamers met onpraktische schuine daken; deze woning vormt hierop een uitzondering. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers; de hoofdslaapkamer met vaste kast aan de voorzijde en twee slaapkamers, waarvan één met wastafel, aan de achterzijde. De badkamer is te bereiken vanaf de overloop en de hoofdslaapkamer en ingedeeld met een ligbad, toilet en een wastafel.

Exterieur:
Op de oprit is plek voor een grote auto of bestelbus; nooit meer zoeken naar een parkeerplek na een lange werkdag of als je thuiskomt met een auto vol boodschappen. De achtertuin is op het ideale zuidwesten gesitueerd; hier kun je genieten van de middag- en avondzon. De tuin is diep genoeg voor een speeltoestel, trampoline of je eigen groentetuin.

Bijzonderheden:
- De woning dient naar eigen smaak cosmetisch gemoderniseerd te worden (keuken, badkamer, tuin);
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Hogerhorst 13

Prijs:€ 225 000 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:123 m²

Perceelsoppervlakte:129 m²

Inhoud:459 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Locatie

360 Foto Plattegrond

360 foto's

Foto's

  • Plattegrond