Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Henk Wildenburglaan 25

4918353
6711 XC

Henk Wildenburglaan 25

€ 875 000 k.k.

Henk Wildenburglaan 25

  • 206 m² woonopp.
  • 7 kamers kamers

Splinternieuwe villa met luxueuze uitstraling "Rust, ruimte en puur genieten met het bos als achtertuin kan hier!" In het prachtige...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Splinternieuwe villa met luxueuze uitstraling

"Rust, ruimte en puur genieten met het bos als achtertuin kan hier!"

In het prachtige villapark Sysseltse Lanen kun jij de nieuwe eigenaar worden van deze vrijstaande villa, opgeleverd in 2019 en nog nooit bewoond. De buitenzijde toont charme en karakter dankzij de ramen met roedeverdeling, de brede dakoverstekken, het overdekte terras en de raamluiken. Aan twee kanten is de villa uitgebouwd en de lijst met meer- en minderwerk omvat 5 pagina’s. Er zijn maar liefst 5 (slaap)kamers en twee badkamers. Meer dan 200m2 puur woongenot is beschikbaar. Misschien is dit jouw droom die uitkomt?

Deze villa staat op de plek waar vroeger de Simon Stevin kazerne stond, nu het villapark Sysseltse Lanen genaamd. Het villapark grenst aan de Ginkelse Heide, gelegen aan de oostzijde van Ede. Voorzieningen als onderwijs op diverse niveaus, cultuur, een mooi winkelgebied en goede openbaar vervoersverbindingen met de Randstad maken Ede tot een prachtige plek om te wonen. De snelwegen A12 en A30 zijn dichtbij en twee treinstations zorgen voor goede verbindingen richting de regio en de Randstad.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Deze nagelnieuwe, vrijstaande woning heeft een overdekte entree met de voordeur naar de hal. Links in de hal is de trap naar de eerste verdieping en aan de rechterzijde zijn de meterkast, garderobe en de toiletruimte. De stijlvolle paneeldeuren met zwart deurbeslag zijn slechts een van de gekozen meerwerkopties. Onder de geïsoleerde betonvloer ligt vloerverwarming die als hoofdverwarming fungeert.

Kenmerkend voor deze woning is de speelse indeling van de woonkamer met open keuken. Dankzij de uitbouw aan twee kanten is de vloeroppervlakte vergroot en de ramen aan verschillende zijden zorgen voor veel lichtinval. Er zijn meerdere dubbele deuren die toegang geven tot de achtertuin en het overdekte terras. Inbouwverlichting is in de woonkamer en keuken reeds aangebracht. De afwerking van vloer, wanden en het plafond dient door koper nog uitgevoerd te worden.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Aan de voorzijde van de woning is de hoofdslaapkamer met een aparte ruimte die je kunt indelen als kleedkamer. Ook geeft deze kamer toegang tot een badkamer. Op diverse plekken in de slaapkamers, de overloop en de badkamers zie je inbouwverlichting; dit is terug te vinden op de lijst van meerwerk.

De badkamers worden casco opgeleverd en kun je naar eigen wens indelen met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De vloerverwarming is al gelegd en tussen beide badkamers is een separaat toilet, te bereiken vanaf de overloop. Deze wordt ook casco opgeleverd.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken overloop van waaruit nog twee slaapkamers en een technische ruimte te bereiken zijn. Hiermee komt het aantal op vijf kamers. Perfect voor een groot gezin en om wonen met werken te combineren. De slaapkamers op deze verdieping hebben beide een dakvenster voor extra lichtinval. De hoge nok en de grote ramen maken de tweede verdieping tot een ruime, fijne en lichte verdieping.

Exterieur:
De villa heeft een voor-, zij- en achtertuin die nog aangelegd dienen te worden. Met de buren is een gezamenlijke haag geplant aan de kant van de oprit en de aannemer heeft een haag aan de voorzijde geplant. Vanuit de woonkamer is het overdekte terras te bereiken, voorzien van een prachtige houten vloer.

De vrijstaande garage van 6 bij 4 meter (een van de meerwerkopties) heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur, voorzien van twee afstandsbedieningen. Opvallend is de hoogte van de garage waardoor je hier veel spullen in kwijt kunt.

Bijzonderheden:
- Royale vrijstaande uitgebouwde woning uitgevoerd met circa €120.000,- aan meerwerk;
- Tuingerichte uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin;
- Ruime eetkamer, bijkeuken en overkapping;
- Casco keuken en sanitair;
- Vijf slaapkamers en twee badkamers;
- Alle ruimtes zijn voorzien van inbouwspots;
- De woning is aangesloten op stadsverwarming;
- Zonnepanelen op het schuine dakvlak;
- Vrijstaande stenen garage;
- Geheel naar eigen wens aan te leggen tuin op het zuid/westen.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Henk Wildenburglaan 25

Prijs:€ 875 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:villa

Type:vrijstaande woning

Bouwjaar:2019

Woonoppervlakte:206 m²

Perceelsoppervlakte:505 m²

Inhoud:815 m³

Kamers:7 kamers

Slaapkamers:5 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's