Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Ernst Casimirlaan 78

Ernst Casimirlaan 78

4392714
6713 LT

Ernst Casimirlaan 78

€ 165 000 k.k.

Ernst Casimirlaan 78

  • 69 m² woonopp.
  • 4 kamers kamers

Aan de rand van het Beatrixpark Aan de zuidkant van het Beatrixpark staat het appartementengebouw Phoenix met aan de voor- en achterzijde een mooie...

Brochure:

Brochure appartement - Ernst Casimirlaan 78 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Aan de rand van het Beatrixpark

Aan de zuidkant van het Beatrixpark staat het appartementengebouw Phoenix met aan de voor- en achterzijde een mooie ligging aan het plantsoen. Op de bovenste verdieping is dit hoekappartement met drie slaapkamers, twee balkons en een grote berging op zoek naar nieuwe bewoners. Het gebouw is netjes onderhouden en het appartement kun je, nu of op termijn, naar eigen smaak moderniseren.

De Ernst Casimirlaan vind je aan de rand van het Beatrixpark, parallel aan de spoorlijn. In deze straat staan meerdere appartementengebouwen met een plantsoen voor én achter, een uitzicht dat nooit verveelt. Je woont tussen de winkelcentra de Spindop en Rozenplein in, allebei met een supermarkt en diverse winkels. Openbaar vervoer (trein en bus), scholen, het ziekenhuis en kinderopvang zijn op loop-/fietsafstand en binnen tien minuten lopen sta je in de Sijsseltse bossen. Parkeren kan in de straat en aan de achterzijde van het gebouw zijn speeltoestellen voor de buurtkinderen.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de centrale entree waar de bewoners van zes appartementen gebruik van maken. In de onderbouw heb je de beschikking over een zeer ruime privéberging en is een gezamenlijke fietsenberging. De gezamenlijke entree is aan de buitenzijde afgesloten en via de intercominstallatie kun je vanuit het appartement de voordeur ontgrendelen.

Derde verdieping:
Op de bovenste verdieping van gebouw Phoenix heb je mooi uitzicht over de omliggende woonwijk. De hal van het appartement is breed en geeft toegang tot de woonkamer, keuken, de toiletruimte en twee slaapkamers. Op de vloer ligt laminaat, deze vind je in een groot deel van het appartement terug.

De woonkamer is een lichte ruimte aan de zuidzijde met uitzicht op de hoge bomen in de straat. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het eerste balkon, overdekt en ruim genoeg voor twee personen. Aan de andere zijde van het appartement is de dichte keuken met een nette, dubbele wandopstelling met onder- en bovenkasten. Hier is de deur naar het tweede balkon (noord) met uitzicht over het brede plantsoen met de speeltoestellen voor de buurtkinderen.
Het appartement heeft drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en heeft dankzij de hoekligging niet alleen een raam in de achtergevel maar ook in de zijgevel. De tweede kamer grenst aan het balkon aan de voorzijde en de derde kamer is aan de achterzijde, naast de keuken. De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en hier is de aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur:
Twee balkons? Jazeker! Vanuit de woonkamer is het balkon aan de zonnige zuidzijde te bereiken en via de keuken kom je op het balkon aan de noordzijde. Als bewoner van dit appartement heb je de keuze; genieten van de zon op je huid of lekker koel in de schaduw zitten.

Bijzonderheden:
- Licht appartement met drie slaapkamers;
- Twee balkons (noord en zuid);
- Merendeels kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en isolatieglas;
- Grote privéberging in het souterrain;
- Verwarming en warm water via een eigen cv-ketel;
- De servicekosten bedragen € 148,77 per maand.
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Ernst Casimirlaan 78

Prijs:€ 165 000 k.k.

Status:Verkocht

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1964

Woonoppervlakte:69 m²

Inhoud:211 m³

Kamers:4 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond