Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > De Zoom 5

De Zoom 5

4265491
6711 BM

De Zoom 5

€ 159 500 k.k.

De Zoom 5

  • 72 m² woonopp.
  • 4 kamers kamers

Van binnen opgeknapt en met twee balkons Voor en achter uitzicht op een breed plantsoen, drie slaapkamers, een flinke berging beneden en maar liefst...

Brochure:

Brochure woning - Markiezenhof 69 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Van binnen opgeknapt en met twee balkons

Voor en achter uitzicht op een breed plantsoen, drie slaapkamers, een flinke berging beneden en maar liefst twee balkons (oost en west); dit is een leuke plek om te wonen en waar je iedere dag gaat genieten van het uitzicht. De verf binnen is net droog; de wanden en plafonds zijn geschilderd in een lichte kleur en er ligt een splinternieuwe laminaatvloer. Een prima start van je eigen appartement; dit is een kwestie van meubels verhuizen en de housewarming kan beginnen!

De Zoom is een rustige straat in de wijk ‘Bospoort’ en heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, de Edesche Concertzaal, Cultura, de supermarkt en het treinstation. De wijk heeft veel openbaar groen en voldoende gratis parkeergelegenheid. Via de Raadhuisstraat rijd je zo naar de N224, de N304 en de Ginkelse Heide; hier woon je rustig en er zijn vele voorzieningen op fietsafstand.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Het gebouw heeft een verzorgde entree met een elektrisch te openen toegangsdeur, bellentableau, brievenbussen en de trap naar de bovengelegen verdiepingen. In de onderbouw heb je de beschikking over een zeer ruime berging; circa 20m2 is echt uitzonderlijk op de markt voor appartementen. Het trappenhuis is lekker licht dankzij de grote ramen en de kleuraccenten rood, geel en blauw zorgen voor een speels effect. Per verdieping zijn slechts twee appartementen en per trappenhuis maar zes; deze kleinschaligheid wordt door de bewoners zeer gewaardeerd.

Tweede verdieping:
Via de trap kom je op de tweede verdieping. Open de voordeur en kom in de hal; deze geeft toegang tot de woonkamer, toiletruimte met fonteintje, meterkast, de keuken en twee van de drie slaapkamers. De wanden en plafonds zijn netjes in een lichte kleur geschilderd en de vloerafwerking is net vernieuwd; deze afwerking vind je in bijna het gehele appartement.
De woonkamer is een gezellige ruimte met grote ramen aan de westkant; hierdoor valt er veel daglicht naar binnen. De ruimte is goed in te delen met een zit- en een eethoek; dit is een leuk plekje voor jezelf!
De keuken heeft een rijopstelling met onder- en bovenkasten; apparatuur dien je zelf te plaatsen naar eigen keuze en budget. In de keuken is plek voor een mooie servieskast of een ontbijttafel; ook is hier de deur naar het eerste balkon aan de oostzijde. Naast de keuken is de badkamer voorzien van een douche en een wastafel; keurig netjes en in de komende jaren prima te gebruiken.
Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers; twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Eén slaapkamer aan de achterzijde is vanuit de woonkamer te bereiken en geeft toegang tot de cv-/bergruimte en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het tweede balkon, gelegen op het westen.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons; één op het oosten en één op het westen zodat je de gehele dag van de zon of schaduw kunt genieten. Vanaf beide balkons heb je uitzicht op een plantsoen met diverse struiken en bomen, dat verveelt nooit.

Bijzonderheden:
- De wanden en muren zijn recentelijk geschilderd;
- Nieuwe laminaatvloer in nagenoeg het gehele appartement;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een geiser;
- De servicekosten bedragen € 148,23 per maand;
- De voorschot stookkosten zijn € 80 per maand en het aandeel in de kosten voor het onderhoud van het ketelhuis e.d. zijn circa € 10,80 per maand;
- Vrije ligging aan de voor- en achterzijde.
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland notaris en Posthuma en Schutte notarissen;
LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:De Zoom 5

Prijs:€ 159 500 k.k.

Status:Verkocht

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1963

Woonoppervlakte:72 m²

Inhoud:202 m³

Kamers:4 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond