Catharinastraat 20

3618852
3861 BP

Catharinastraat 20

€ 665 Per Maand

Catharinastraat 20

  • 20 m² woonopp.
  • 1 kamers kamers

Je bent jong en je wilt wat….. op jezelf wonen bijvoorbeeld. Als je dan ook nog betaalbaar en middenin het centrum van Nijkerk wilt wonen, dan kan je...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Je bent jong en je wilt wat….. op jezelf wonen bijvoorbeeld. Als je dan ook nog betaalbaar en middenin het centrum van Nijkerk wilt wonen, dan kan je zoektocht lang duren. Wij hebben echter de oplossing: aan de Catharinastraat zijn regelmatig studio’s en appartementen voor verhuur beschikbaar.
De studio’s en appartementen zijn gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van een mooi complex in het centrum van Nijkerk. De afmetingen zijn divers en de ligging varieert: aan de levendige voorzijde of in één van de rustige zijvleugels. De bewoners kunnen gebruik maken van één van de gezamenlijke dakterrassen, die op het zuiden zijn georiënteerd. Je fiets kun je parkeren in de gezamenlijke fietsenberging op de begane grond, waar tevens een gezamenlijke container staat voor je afval.

Er zijn studio’s met een eigen bergzolder en de appartementen hebben een eigen toilet en douche. Huur je een studio, dan deel je deze voorzieningen meestal met enkele medebewoners, enkele studio’s hebben deze voorzieningen in privé gebruik. Op beide verdiepingen zijn meerdere toiletten en douches, ook zijn er wasmachines en wasdrogers aanwezig. Nagenoeg alle studio’s en appartementen hebben een eigen keukentje met een kookplaat en een koelkast. Je eerste woonstek op eigen benen, dit is je kans!

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn tien studio’s en één appartement. De afmetingen van de studio’s varieert van 18 tot 43 m², voor elk wat wils. Het appartement op deze verdieping heeft een woonkamer met een dichte keuken, een eigen badkamer met douche en toilet en een ruime slaapkamer met vaste kasten.
Op dit moment is de volgende studio voor verhuur beschikbaar:

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn zeven studio’s en één appartement, allen met speelse schuine daklijnen. De afmetingen van de studio’s varieert van 19,8 tot 24 m², exclusief de bergzolder die de meeste studio’s hebben. Het appartement op deze verdieping heeft een woonkamer met open keuken, een eigen badkamer met douche en toilet, een aparte slaapkamer en een hobbykamer.

Op dit moment is de volgende studio voor verhuur beschikbaar:

Catharinastraat 20
Huurprijs: € 611,68 + € 53,32 aan servicekosten

Begane grond: entree en stalling voor fiets, trap naar eerste en tweede verdieping
Studio (eerste verdieping):studio met keukenblok voorzien van een 2-pits kookplaat, afzuigkap en een koelkast en een badkamer met douche en toilet.

Bijzonderheden:
Naast de huurprijs betaal je iedere maand servicekosten en energiekosten. De energiekosten (gas, water en elektra) zijn op voorschotbasis en wordt jaarlijks verrekend. De servicekosten zijn onder andere voor de schoonmaak van de gezamenlijke ruimten, opstalverzekering, aanwezige stoffering en voor het gebruik van de gezamenlijke faciliteiten.

Wanneer u interesse heeft in de beschikbare studio's is het belangrijk om te weten dat er een aantal eisen zijn:
- bruto inkomen: minimaal 3,5 keer de kale huurprijs;
- vast contract;
- 1 persoonshuishoudens;
- roken is verboden;
- huisdieren zijn niet toegestaan.

De volgende documenten moeten aangeleverd worden voor het opmaken van een huurovereenkomst:
- kopie legitimatiebewijs;
- recente loonstrook;
- werkgeversverklaring;
- adres- telefoon- en e-mailgegevens.

Kenmerken

Plaats:NIJKERK

Adres:Catharinastraat 20

Prijs:

Status:Beschikbaar

Soort woning:bovenwoning

Type:appartement

Bouwjaar:1989

Woonoppervlakte:20 m²

Inhoud:60 m³

Kamers:1 kamers

Slaapkamers:1 slaapkamers

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's