Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Brouwersgracht 39

4977951
3901 TK

Brouwersgracht 39

€ 275 000 k.k.

Brouwersgracht 39

  • 94 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Comfortabel wonen met lift en eigen parkeerplaats Middenin het centrum van Veenendaal, vlak om de hoek van het Raadhuisplein, staat dit leuke...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Comfortabel wonen met lift en eigen parkeerplaats

Middenin het centrum van Veenendaal, vlak om de hoek van het Raadhuisplein, staat dit leuke driekamerappartement met een balkon, (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen parkeerdek. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en bereikbaar met de lift. Lopend naar de winkels, boodschappen doen of een hapje eten in het centrum; dit is de perfecte uitvalsbasis!

Het winkelgebied van Veenendaal ligt letterlijk aan je voeten. Daarnaast woon je vlakbij het theater, vele restaurants, de sportschool en op iets minder dan 1 kilometer van het treinstation. Veenendaal heeft een gunstige ligging op de grens van Utrecht en Gelderland en dichtbij de snelwegen A12 en A30. Veenendaal wordt omringd door de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei met talloze landgoederen en uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Tussen Tailorpoint en de Music & Art Gallery is de afgesloten, gezamenlijke entree van het appartementengebouw. Via de videofoon kun je vanuit het appartement horen én zien wie beneden aan de deur staat. De gezamenlijke hal heeft veel lichtinval, vrolijke kleuren en dankzij de automatische deuropeners is het gebouw geschikt voor alle leeftijden. Bij het appartement horen een (fietsen)berging en op het parkeerdek is een eigen parkeerplaats. Via de lift of trap ga je naar de derde verdieping. De galerij is overdekt waardoor je bij regen droog bij het appartement kunt komen.

Appartement:
De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, beide slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte met fontein. De woonkamer is meer dan 8 meter diep en heeft twee grote ramen aan de kant van de Brouwersgracht. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het overdekte terras. Tussen de woonkamer en de keuken is de inpandige berging waar ook een plekje is voor de wasapparatuur. De lichte keuken is ingedeeld met een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft twee slaapkamers. De grote slaapkamer grenst aan het overdekte terras en de Brouwersgracht. De tweede slaapkamer grenst aan de galerij en kan ook gebruikt worden als werk-/studeerkamer. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche en een wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte, dichtbij de slaapkamers en de woonkamer.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de grote slaapkamer is het overdekte balkon te bereiken, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je in de zon zitten met de stadse geluiden op de achtergrond. Doordat het balkon overdekt is kun je ook op een regenachtige zomerdag lekker buiten zitten.

Bijzonderheden:
- Het goed geïsoleerde appartement heeft energielabel B;
- Servicekosten appartement bedragen circa € € 171,48 per maand en voor de parkeerplaats circa € 3,09 per maand;
- Eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Projectnotaris:
De woning wordt overgedragen door een projectnotaris verbonden aan notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB ‘s-Gravenhage, Postbus 85736, 2508 CK 's-Gravenhage, e-mail: info@vbwnotarissen.nl, telefoonnummer 070-3566800, hierna verder te noemen notaris.
Koper zal door een projectnotaris de hypotheekakte benodigd voor de financiering van het bij onderhavige akte gekochte registergoed doen verlijden bij Notariskantoor Novia, Kerkewijk 126, 3904 JH Veenendaal, telefoonnummer 0318-519166, email info@notariskantoornovia.nl.

Kenmerken

Plaats:VEENENDAAL

Adres:Brouwersgracht 39

Prijs:€ 275 000 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1997

Woonoppervlakte:94 m²

Inhoud:287 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's