Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Blokkenweg 17

Blokkenweg 17

4242913
6717 AA

Blokkenweg 17

€ 209 500 k.k.

Blokkenweg 17

  • 84 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Een klusproject; handen uit de mouwen! Ben je op zoek naar een karakteristieke halfvrijstaande woning met oprit en garage? Ben je niet bang voor een...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Een klusproject; handen uit de mouwen!

Ben je op zoek naar een karakteristieke halfvrijstaande woning met oprit en garage? Ben je niet bang voor een flink klusproject? Deze woning is gebouwd in 1922 en decennialang gebruikt als huurwoning; nu wordt de woning verkocht en krijg de mogelijkheid om deze gedateerde woning te transformeren in jouw droomwoning. De basis is er: een mooi perceel met een halfvrijstaande woning, een garage met oprit en een voormalige kas met open berging.

De Blokkenweg is een leuke straat met karakteristieke woningen en gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation Ede-Wageningen, basisschool De Zuiderpoort, de winkels aan de Parkweg en winkelcentrum Spindop waar je voor je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Aan de voorzijde kijk je vrij uit op openbaar groen, een aantal volkstuintjes en de spoorlijn.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De officiële entree is aan de voorzijde maar in de praktijk zal de entree aan de rechterzijde veelal gebruikt worden; het is de kortste weg vanaf de oprit. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de hal van waaruit de woonkamer, meterkast en een berging onder de verdiepingstrap te bereiken zijn. Je ziet direct dat de woning gerenoveerd dient te worden dus maak een verbouwingsplan en sein de hulptroepen maar alvast in!

De woonkamer is een L-vormige ruimte met grote ramen aan en voor- en achterzijde en een deur naar de naastgelegen dichte keuken met aangrenzende bijkeuken. De keuken heeft een eenvoudige opstelling zonder apparatuur en in de bijkeuken heb je veel ruimte voor opslag en kan de wasmachine staan. Je kan de huidige indeling handhaven maar het realiseren van een woonkeuken of een (half)open keuken is mogelijk; schakel hiervoor een bouwkundige in die je de juiste informatie kan verschaffen.

Aan de andere kant van de keuken zijn de tweede entree, de eenvoudige toiletruimte en de badkamer/doucheruimte. Als laatste noemen wij de aangebouwde houten garage van bijna negen meter diep welke is voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde, een betonvloer, deur naar de tuin en meerdere ramen.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot een vaste kast en twee slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft meerdere vaste kasten en de kamer aan de achterzijde een deur naar het balkon. Met een herindeling kun je ruimte maken voor een derde (slaap)kamer of de badkamer; aan jou de keuze.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de praktische, ongeïsoleerde bergzolder te bereiken.

Exterieur:
De voortuin is deels bestraat en omringd door een laag houten hek; rechts van de woning is de oprit voor meerdere auto’s die grotendeels is voorzien van een eenvoudige carport. Op de oprit is plek voor twee auto’s; een groot voordeel van deze woning. De diepe achtertuin heeft een groot terras en een deels aangelegde siertuin met diverse planten en struiken en een pad van grindtegels. In de hoek van de tuin staat een kas met aangebouwde open bergruimte; als eigenaar van deze woning heb je alle ruimte voor je groene vingers en andere hobby’s.

Bijzonderheden:
- Houten en kunststof kozijnen, ramen en deuren deels voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Bouwtechnisch rapport is aanwezig;
- Oprit en garage bieden parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Ruim perceel met houten bijgebouw/kas;
- De woning dient gerenoveerd te worden
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com en Posthuma en Schutte notarissen;
- Het perceel dient nog ingemeten te worden door het Kadaster, de kosten hiervoor zijn voor rekening koper;
- Bouwtechnisch rapport aanwezig.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Blokkenweg 17

Prijs:€ 209 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar:1922

Woonoppervlakte:84 m²

Perceelsoppervlakte:270 m²

Inhoud:301 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's