Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Bauerstraat 17

Bauerstraat 17

4595477
6717 NK

Bauerstraat 17

€ 239 500 k.k.

Bauerstraat 17

  • 107 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Met grote tuin en uitzicht op groen Volop genieten van de zon in de achtertuin en het uitzicht op een plantsoen aan de voorzijde, dat kan als jij de...

Brochure:

Brochure woning - Bauerstraat 17 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Met grote tuin en uitzicht op groen

Volop genieten van de zon in de achtertuin en het uitzicht op een plantsoen aan de voorzijde, dat kan als jij de nieuwe bewoner wordt van deze hoekwoning op de hoek van de Bauerstraat en de Jan de Beerstraat. De woning is recent opgeknapt, inpakken en verhuizen maar!
Opvallend is de mooie lichtinval in de woning, zowel beneden als boven. Er zijn drie slaapkamers, een grote zolderkamer en een vernieuwde badkamer met tweede toilet. Beneden is veel ruimte in de woonkamer met halfopen keuken, een gezellige gezinswoning!

De woning staat aan een rustig, autovrij pad in de wijk Maandereng. Parkeren kan op korte afstand van de woning en aan de voorzijde is het plantsoen met een speeltuintje voor de kindjes in de buurt. Voor jong en oud zijn er diverse voorzieningen in de nabije omgeving; winkelcentrum Stadspoort, diverse scholen, kinderopvang, de Kenniscampus, sportaccommodaties en bij het ziekenhuis stap je op de bus richting het centrum en het treinstation.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de voortuin loop je naar de voordeur van deze leuke hoekwoning. Links in de hal is de meterkast en daarnaast is de trap naar de eerste verdieping. Op de vloer in de hal, woonkamer en keuken ligt een nieuwe laminaatvloer. We vervolgen onze weg naar de woonkamer met halfopen keuken; een lichte leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde. Vanuit de zithoek kijk je richting het plantsoen met het speeltuintje en op de plek van de eettafel kijk je naar de zonnige achtertuin. In de hoek van de woonkamer is een deur naar de tussen hal met toiletruimte. De keuken heeft een eenvoudige wandopstelling zonder apparatuur. De ruimte leent zich uitstekend voor een ruime hoekopstelling volgens jouw wensen. Via de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Dankzij de hoekligging hebben twee slaapkamers ramen aan twee zijden en de derde kamer is een prima werk-, kleed- of kinderkamer. De twee grootste kamers zijn nagenoeg identiek qua grootte, zo kun je kiezen of je uitzicht op het plantsoen wilt of op je eigen achtertuin. De vernieuwde badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en op de vloer liggen grijze tegels. Links van de spiegelkast zit de bediening van de mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de open zolderruimte bereikbaar. Naast de trap is de aansluiting voor de wasmachine en hangt de cv-ketel die zorgt voor verwarming en warm water. De flinke vloeroppervlakte is een prima basis voor een vierde (slaap)kamer. Er zijn twee dakramen aanwezig om het licht binnen te laten komen in deze mooie ruimte.

Exterieur:
Deze woning heeft niet alleen een voor- en achtertuin maar ook een brede zijtuin. De beplanting is divers; groenblijvende hagen, struiken, een paar bomen en lage planten zorgen voor een mooi stukje groen. De achtertuin ligt op het westen en is een stuk groter dan de tuinen van de tussenwoningen. Hier geniet je volop van de zon op het grote terras en het tweede terras bij de boom is een fijn plekje met schaduw. De stenen berging is een prima plek voor de fiets en er is een poort naar het gemeenschappelijke pad.

Bijzonderheden:
- Recentelijk vernieuwde laminaatvloeren en binnenschilderwerk.
- Het perceel dient nog ingemeten te worden door het Kadaster. De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper.
- Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig.
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland notarissen en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Bauerstraat 17

Prijs:€ 239 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:hoekwoning

Bouwjaar:1985

Woonoppervlakte:107 m²

Perceelsoppervlakte:190 m²

Inhoud:368 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond