Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Aalbeek 11

Aalbeek 11

4595535
6715 GS

Aalbeek 11

€ 225 000 k.k.

Aalbeek 11

  • 105 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Volop ruimte, zon en privacy Als je op zoek bent naar een woning met ruimte, privacy en een zonnige tuin dan staat aan de Aalbeek een woning die aan...

Brochure:

Brochure woning - Aalbeek 11 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Volop ruimte, zon en privacy

Als je op zoek bent naar een woning met ruimte, privacy en een zonnige tuin dan staat aan de Aalbeek een woning die aan deze eisen voldoet!

Bij deze tussenwoning hoef je niet te starten met verbouwen!
De kozijnen zijn vernieuwd evenals de vloeren, is het binnenschilderwerk gedaan en enkele jaren geleden is de cv-ketel vernieuwd.

Deze tussenwoning staat aan de westzijde van Veldhuizen: een speelse en ruim opgezette woonwijk met veel openbaar groen. Op korte afstand zijn winkelcentrum de Bellestein, meerdere basisscholen en stopt bus 1 met een snelle verbinding naar het centrum en het treinstation. Ede wordt omringd door mooie natuur en heeft uitstekende voorzieningen voor jong en oud. De ligging ten opzichte van de Randstad is ideaal, via de N224 zijn de snelwegen A12 en de A30 te bereiken.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Loop via de voortuin naar de entree van deze tussenwoning. In de hal zijn de meterkast, de toiletruimte met fonteintje, de met tapijt beklede trap naar de bovenverdieping en aan de linkerzijde is plek voor de garderobenis. Direct zie je dat deze woning is opgeknapt: op nagenoeg de hele begane grond ligt een nieuwe laminaatvloer en het binnenschilderwerk is recentelijk uitgevoerd.

De woonkamer met halfopen keuken is een bijna 10 meter diepe leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde. De open keuken heeft een eenvoudige wandopstelling zonder apparatuur. Een prima basis voor nu of wellicht kies je toch voor je droomkeuken?

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Net als beneden is de verf op de muren net droog en ligt er een mooie laminaatvloer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers en de derde kamer is net als de badkamer aan de voorzijde gelegen.

De nette badkamer heeft een douche, radiator, aansluiting voor de wasmachine en een wastafel met spiegel en planchet. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en de grijze vloertegel vormt een mooi contrast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken open zolderverdieping. Hier hangen de cv-ketel en de unit voor de mechanische ventilatie. Een eventuele vierde (slaap)kamer is hier te realiseren.

Exterieur:
Aan de voorzijde ligt de woning rustig aan een woonerf. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is geheel bestraat. Rondom de achtertuin staan houten schuttingen en er is een poort die toegang geeft tot het achtergelegen parkeerterrein. In de tuin is een stenen (fietsen)berging gebouwd.

Bijzonderheden:
- Het perceel dient nog ingemeten te worden door het Kadaster. De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper.
- Bouwtechnisch rapport aanwezig.
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland notarissen en Posthuma en Schutte notarissen;
LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Aalbeek 11

Prijs:€ 225 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1978

Woonoppervlakte:105 m²

Perceelsoppervlakte:125 m²

Inhoud:362 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond