D

    1

Makelaar Nijkerk

Wil je je woning in Nijkerk of omgeving verkopen of een huis kopen? Dan zijn wij de makelaar in Nijkerk die je moet hebben! Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en heldere communicatie helpen wij je graag jouw woonwensen waar te maken.

Waardebepaling van je woning

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag dan een gratis waardebepaling van je woning aan en wij komen graag bij je langs!

Domicilie als aankoopmakelaar

Als makelaar in Nijkerk zijn wij bekend met het woningaanbod in de regio. Om een match te maken tussen jou en je droomwoning, bespreek je eerst je woonwensen met de makelaar. Aan de hand hiervan maken wij een profielschets van je toekomstige droomwoning.

Zoeken

Met de profielschets in de hand gaan onze makelaars aan de slag. Wij stellen voor jou een selectie van woningen samen die voldoen aan je woonwensen.

Bezichtigen en onderhandelen

Zit tussen het aanbod jouw droomhuis, dan gaan wij over naar de volgende stap. Onze makelaar zal in contact treden met de verkopende partij om de onderhandelingen te starten. Wij zorgen dat je de scherpste prijs krijgt voor je woning. Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis om je te helpen bij het in orde maken van je hypotheek.

Afhandelen

Ook nadat het bod is geaccepteerd ondersteunen wij je bij de afhandeling. Denk hierbij aan het verzorgen en controleren van de koopakte en begeleiding bij de inspectie en overdracht bij de notaris.

Heb je vragen over de aan- of verkoop van een woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact  met ons op.

>> Lees meer over onze aanpak bij de aankoop van jouw nieuwe woning <<

Jouw makelaar in Nijkerk

Of je nu een starterswoning zoekt, een gezinswoning wilt verkopen of op zoek bent naar jouw droomhuis: bij Domicilie Nijkerk ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar in Nijkerk met jarenlange ervaring, kennis van de lokale markt en  expertise met alles wat speelt in de woningmarkt. Wij kunnen je uitstekend adviseren over de juiste aanpak.

Heeft u interesse in één van onze services of heeft u een andere vraag? Neem dan gehele vrijblijvend contact met ons op.