D

  1

Waarom een Domicilie aankoopmakelaar inschakelen?

Grotere kans op het vinden van je droomhuis

Een objectieve en kritische blik tijdens bezichtigingen

Deskundig en eerlijk advies tijdens het hele aankooptraject

Onderhandelen voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden

Een zorgeloze afhandeling

Lees wat onze aankoopklanten zeggen

De DomicilieMethode®

De DomicilieMethode® maakt de stappen in het aankoopproces inzichtelijk, waarbij je zelf kunt kiezen voor welke fases in het aankoopproces je van onze diensten gebruik maakt.

1. Zoeken
Door gebruik te maken van onze gratis online zoekservice, ontvang je altijd het nieuwste en meest complete NVM woningaanbod in je mailbox dat voldoet aan jouw criteria. Onze aankoopmakelaars zijn uitstekend op de hoogte van het lokale woningaanbod in Ede, Nijkerk e.o. en weten vaak wat er in de markt nog meer beschikbaar komt. Wij hebben ook de expertise in huis om met je te kijken naar je financiële mogelijkheden.

2. Bezichtigen en onderhandelen
Vervolgens kunnen wij samen de geselecteerde woningen bezichtigen. Waarschijnlijk speelt je emotie mee bij het bezichtigen van het huis. De aankoopmakelaar kan de woning objectief en kritisch beoordelen en bouwkundige en juridische zaken voor je uitzoeken. Heb je je droomhuis gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden zoals opleverdatum, ontbindende voorwaarden, roerende zaken en overige condities. Zo weet je dat je niet te veel betaalt voor jouw droomhuis en verdient de aankoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terug.

3. Afhandelen
Nadat je bod is geaccepteerd, verzorgen en controleren wij de koopakte. Voordat de woning wordt opgeleverd bij de notaris, inspecteren wij samen of de woning wordt opgeleverd in de afgesproken staat en met de afgesproken zaken. Zo kun je met een gerust hart de sleutel in ontvangst nemen. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na het tekenen van de leveringsakte ben je definitief eigenaar van je nieuwe woning!

Pakket aankoopbegeleiding

Tijdens het aankooptraject nemen wij echt de tijd voor je. En dat zie je terug in onze service en het uitgebreide pakket!

 • vrijblijvend oriëntatiegesprek bij financieel adviseur
 • persoonlijk gesprek met de aankoopmakelaar
 • doornemen van je woonwensen
 • online zoekservice
 • meegaan met de bezichtiging
 • voeren van de onderhandelingen
 • regelen van bijv. de bouwtechnische keuring
 • verzorgen en controleren koopovereenkomst
 • de eindinspectie en overdracht bij de notaris
 • nazorg en verhuisservice

Werkgebied Domicilie Makelaars

Met 2 kantoren in Ede en Nijkerk zijn wij actief in een groot werkgebied binnen de regio Foodvalley. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Ede, Veenendaal, Wageningen, Bennekom, Lunteren, Otterlo, Wekerom, Harskamp, Nijkerk, Hoevelaken, Putten, Barneveld en Amersfoort. De goede wisselwerking tussen onze kantoren zorgt voor een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar jouw perfecte woning! In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen. Vraag bij de makelaar naar de tarieven.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek