Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Waardebepaling

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. 

Met de historisch hoge huizenprijzen, de lage rente en de onzekere vooruitzichten overweeg je misschien om je woning te verkopen. Wij bieden je een gratis waardebepaling inclusief verkoopadvies. In een vrijblijvend gesprek bekijken onze makelaars je woning en doen zij een reële voorspelling van de waarde van je huis. We kunnen je dan direct uitleggen op welke manier wij je woning het beste denken te kunnen verkopen. Ook in deze tijd! Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij denken graag met je mee! 

Laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij bellen je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Let op: een waardebepaling is geen taxatie. Een taxatie is een officieel document en kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het aanvragen van een hypotheek. 

Virtuele waardebepaling
Heb je in deze tijden van corona liever geen mensen over de vloer? Dan kun je ook kiezen voor een waardeindicatie op afstand of een online waardecheck.

Waardeindicatie op afstand
Tijdens een waardeindicatie op afstand heb je contact met de makelaar via een Whatsapp videogesprek of Facetime. Zo kan de makelaar op afstand met je meekijken en je direct een waardeindicatie geven. 

MAAK AFSPRAAK

Online waardecheck
De online waardecheck is een snelle en eenvoudige tool om zelf de geschatte waarde van jouw woning te berekenen. Je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mailbox. 

DOE ONLINE WAARDECHECK

Contactformulier vrijblijvende waardebepaling

2 + 11 =