Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Waardebepaling

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. 

In een vrijblijvend gesprek bekijken we je woning en doen we een reële voorspelling van de waarde van je huis. We kunnen je dan direct uitleggen op welke manier wij je woning het beste denken te kunnen verkopen. Ook in deze tijd! Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij denken graag met je mee! 

Let op: een waardebepaling is geen taxatie. Een taxatie is een officieel document en kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het aanvragen van een hypotheek. 

Alternatieven in 'Corona-tijd'
Heb je in de huidige situatie liever geen mensen over de vloer? Dan kun je ook kiezen voor een waardeindicatie op afstand of een online waardecheck.

Waardeindicatie op afstand
Tijdens een waardeindicatie op afstand heb je contact met de makelaar via Skype of een Whatsapp videogesprek. Zo kan de makelaar op afstand met je meekijken en je direct een waardeindicatie geven. 

MAAK AFSPRAAK

Online waardecheck
De online waardecheck is een snelle en eenvoudige tool om zelf de geschatte waarde van jouw woning te berekenen. Je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mailbox. 

ONLINE WAARDECHECK

Contactformulier vrijblijvende waardebepaling

4 + 4 =