Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Jouw woning sneller en beter verkopen dankzij de virtuele tour

Stel je eens voor dat je vanuit je luie stoel een kijkje kunt nemen in je (toekomstige) huis. Bij Domicilie Makelaars kan het! De virtuele tour is een krachtig en effectief hulpmiddel bij het presenteren van je woning. 

Sterk onderdeel van de verkoopstrategie

Een virtuele tour geeft een beter beeld van de woning dan foto’s of video’s alleen. Door de virtuele rondleiding weten potentiële kopers van tevoren beter of zij wel écht geïnteresseerd zijn. Dat maakt de kans kleiner dat jij je huis voor niets hoeft op te ruimen. Kortom: het bespaart tijd en moeite.

Hoe werkt het? 

Met speciale scanapparatuur wordt er een ‘dollhouse’, een soort digitaal poppenhuis, van jouw woning gemaakt in een media viewer. Dit model stelt je in staat om van kamer naar kamer virtueel rond te lopen in de woning, alsof je er daadwerkelijk zelf aanwezig bent. Potentiële kopers kunnen dus altijd in jouw woning rondkijken op het moment dat het hun het beste schikt, gewoon vanaf de bank. Dit kan zowel met een virtual reality bril als met een smartphone of traditioneel van achter de pc. 

Virtuele tour

Je bekijkt de virtuele tour door vanaf een woningpagina op deze website te klikken op Media > Virtuele tour > Online viewer. De viewer opent in een nieuw venster.

  • Met de muis, de pijlen op je toetsenbord of het touchscreen van je mobiele apparaat kijk je in 360-graden rond. Je beweegt je voort door op de rondjes te klikken.
  • Via de iconen links onderin kun je switchen tussen verschillende weergaven. Vanuit het 'Dollhouse' kun je snel naar een andere ruimte navigeren. Via 'Floor Selector' switch je snel naar een andere verdieping.
  • Via de iconen aan de rechterkant kun je de 3D-tour delen met je vrienden of het 3D-model bekijken met een VR-bril. 

Huizen met een VR-bil bekijken

Een virtual reality bril versterkt de beleving nog meer. Heb je een bril? Klik dan in de viewer op het witte bril-icoontje rechts onderin en volg de instructies op het scherm. 

De kracht van delen

De virtuele tour is gekoppeld aan de woningpagina op onze website, waar potentiële kopers naast de foto's, video en plattegronden ook de omschrijving, kenmerken en informatie over de omgeving kunnen vinden. Daarbij komt dat je de woningpresentatie makkelijk en snel via social media kunt delen met vrienden, familie en bekenden, die ook weer vrienden en bekenden hebben waar wellicht potentiële kopers tussen zitten. Zo maak je optimaal gebruik van de verspreidingssnelheid en communicatiekracht van de digitale media: jouw virtuele woningpresentatie als een lopend vuurtje!

De ideale mix

Funda, social media en de website zijn tegenwoordig sterke onderdelen van de verkoopstrategie. Bij Domicilie zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden die het internet biedt om jouw woning optimaal te presenteren. Maar het persoonlijke contact, de lokale marktkennis en het netwerk van onze makelaars blijven voor ons net zo belangrijk. Het is de ideale combinatie die de verkoop van jouw woning tot een succes maakt!

Een virtuele tour van jouw huis?

Wil je je huis verkopen? De virtuele tour zit nu standaard in het promotiepakket van Domicilie Makelaars. Neem contact met ons op, wij informeren je graag!