Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Weten wat je woning waard is?
Vraag een gratis waardebepaling aan

Direct aanvragen

Virtueel in je droomhuis rondkijken

Stel je eens voor dat je vanuit je luie stoel een kijkje kunt nemen in je (toekomstige) huis. Bij Domicilie Makelaars kan het! 

Virtuele tour

Een virtuele tour geeft een beter beeld van de woning dan foto’s of video’s alleen. 3D geeft inzicht in de aanwezige ruimtes en laat je ervaren hoe een ruimte 'voelt'. Met een virtuele tour kun je van ruimte naar ruimte navigeren, alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Dit kan zowel met een virtual reality bril als met een smartphone of traditioneel van achter de pc. Het versterkt de beleving en zo weet jij beter of je écht geïnteresseerd bent in de woning. 

Hoe werkt het? 

Je bekijkt de virtuele tour door vanaf een woningpagina in ons aanbod op Media > Virtuele tour > Online viewer. Er opent dan een nieuw venster waarop de tour start. 

  • Met de muis, de pijlen op je toetsenbord of het touchscreen van je mobiele apparaat kijk je in 360-graden rond. Je beweegt je voort door op de rondjes te klikken.
  • Via de iconen links onderin kun je switchen tussen verschillende weergaven. Vanuit het 'Dollhouse' kun je snel naar een andere ruimte navigeren. Via 'Floor Selector' switch je snel naar een andere verdieping.
  • Via de iconen aan de rechterkant kun je de 3D-tour delen met je vrienden of het 3D-model bekijken met een VR-bril. 

Huizen met een VR-bil bekijken

Een virtual reality bril versterkt de beleving nog meer. Heb je een bril? Klik dan in de viewer op het witte bril-icoontje rechts onderin en volg de instructies op het scherm. 

Een virtuele tour van jouw huis?

Wil je je huis verkopen? De virtuele tour zit nu standaard in het promotiepakket van Domicilie Makelaars. Neem contact met ons op, wij informeren je graag!