Taxaties

Taxeren woningen

Er zijn veel redenen om een woning of appartement te laten taxeren. Bijvoorbeeld voor een aankoop- of verkoopbeslissing, fiscale afwegingen, het aanpassen van de hypotheek of het toetsen van de WOZ-waarde van uw woning. Wat uw reden ook is, de makelaars van Domicilie zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling.

Zorgvuldig

Ieder pand is uniek, dat maakt een taxatie tot maatwerk. Onze taxateurs beoordelen uw object aan de hand van de DomicilieMethode®. U krijgt een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het specifieke taxatiedoel. Uiteraard verzorgen wij een goed onderbouwd taxatierapport.

Woont u in de wijde omgeving van Ede of Nijkerk (Lunteren, Bennekom, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, Hoevelaken, Putten, Barneveld of Amersfoort) en wilt u uw huis laten taxeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Taxeren bedrijven

Heeft u een bedrijfs- of kantoorruimte in de wijde omgeving van Ede of Nijkerk en wilt u dit pand laten taxeren? Meer informatie vindt u op onze website www.domiciliebedrijfshuisvesting.nl. Wij helpen u graag verder.