Bij Domicilie werken ervaren en gekwalificeerde professionals. U mag gedegen kennis en kunde van onze bedrijfsmakelaars verwachten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en blijven hun kennis verbreden. Als regionaal opererend makelaarskantoor met vestigingen in Ede en Nijkerk zijn we bij Domicilie als geen ander bekend met de regionale en lokale marktontwikkelingen.

Ons werkveld

Met kantoren in Ede en in Nijkerk hebben onze bedrijfsmakelaars uitgebreide kennis van de zakelijke vastgoedmarkt in de regio; uiteraard naast alle landelijke ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten. We hebben een omvangrijk netwerk in de Foodvalley-regio (Ede-Wageningen tot Nijkerk) en de regio Amersfoort-Harderwijk. U vindt ons aanbod van bedrijfspanden onder andere in Ede, Nijkerk, Veenendaal, Lunteren, Bennekom, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, Hoevelaken, Putten, Barneveld en Amersfoort. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, bestaande uit ondermeer ondernemers, banken, overheden, beleggingsinstellingen, woningcorporaties en particulieren.

Nederlandse Vereniging van Makelaars

Domicilie is aangesloten bij de business groep van beroepsorganisatie NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent dat we ons houden aan de richtlijnen van onze beroepsorganisatie en ons onderscheiden op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Met alle vragen over commercieel onroerend goed kunt u bij Domicilie terecht. De deskundige werkwijze van onze gecertificeerde medewerkers garandeert een aanpak die past bij uw situatie.

Wilt u weten wat Domicilie voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.