Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

TRAINEE MAKELAARDIJ (40 UUR)

26/07/2020

Ben je net of bijna klaar met studeren en spreekt een afwisselende carrière in de makelaardij jou aan? Dan is ons traineeship perfect voor jou!

Dienstverband: 40 uur per week
Werk- en denkniveau: hbo of wo 
Locatie: Ede

Domicilie Makelaars biedt jou een uitdagend traineeship met volop mogelijkheden. In het programma van ongeveer 2 jaar komen praktijk en theorie bij elkaar en word je opgeleid tot een volwaardige makelaar. Met welke disciplines je kennismaakt, hangt sterk af van jouw voorkeuren, achtergrond en ambitie. De belangrijkste disciplines binnen het traineeship zijn:

 • Wonen (bestaande bouw)
 • Nieuwbouw
 • Bedrijfsmatig Vastgoed 

Welkom in het team 

Domicilie Makelaars is al 22 jaar een bekend en onderscheidend makelaarskantoor met twee vestigingen in Ede en Nijkerk. Wij opereren binnen alle segmenten van de vastgoedmarkt: bestaande bouw, nieuwbouw, exclusief wonen, bedrijfshuisvesting, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Zo kun jij kennismaken met alle disciplines binnen het vakgebied! Met een team van 20 enthousiaste medewerkers werken wij elke dag hard om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Persoonlijke betrokkenheid en oprechte aandacht staan hierbij hoog in het vaandel. Ook voor elkaar. Ons motto: elke dag beter! Als trainee werk je vooral nauw samen met het makelaarsteam dat bestaat uit 4 Register Makelaars-Taxateurs, 2 Kandidaat Register Makelaars-Taxateurs en 2 Vastgoedadviseurs.

Wat je gaat doen

Binnen ons kantoor leer je alle commerciële vaardigheden die nodig zijn. Via een externe opleider word je opgeleid tot een volwaardig makelaar. Na het behalen van de benodigde diploma’s kun je gecertificeerd worden bij de gewenste specialisatie binnen vastgoed en makelaardij. Tijdens de studie doe je de nodige ervaring op zoals het doen van bezichtigingen, het onderhouden van contacten met klanten, gemeenten, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en andere partijen. In het begin krijg je natuurlijk de nodige begeleiding, maar op den duur ga je steeds meer zelfstandig aan de slag. 

Daarom kiezen we voor jou! 

Kom maar op met dat traineeship! Jij bent namelijk leergierig, ondernemend en ambitieus. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Daarnaast beschik je over commercieel inzicht en goede sociale vaardigheden.

Verder voldoe je aan de volgende eisen en wensen:

 • een bijna of recent afgeronde hbo- of wo- opleiding
 • maximaal 1 á 2 jaar werkervaring;
 • in het bezit van een rijbewijs B.

Daarom kies jij voor ons!

Wij bieden je een leuke, zelfstandige baan als (aspirant) makelaar bij een van de best presterende makelaarskantoren in Nederland. Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je hebt collega’s die voor je klaarstaan en je helpen wanneer je vragen hebt. Natuurlijk, je krijgt een prima salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring. Maar de rest is minstens zo fijn! Wat denk je van:

 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • een opleiding tot makelaar (K)RMT;
 • 25 vakantiedagen;
 • werken bij een groot en innovatief makelaarskantoor;
 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een goede werksfeer met meerdere gezellige borrels en teamactiviteiten per jaar.

Zin om te starten?

Dan komen wij graag met je in contact! Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en mail ons je motivatie en CV. Meer informatie? Bel of mail Christiaan de Boer via christiaan@domicilie.nl of 0318-69 35 02. 

Solliciteren