Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Home > Nieuws > Start verkoop Statuur op 21 november

Start verkoop Statuur op 21 november

26/10/2018

Het bijzondere nieuwbouwproject 'Statuur' op het kazerneterrein Simon Stevin gaat op 21 november definitief in de verkoop. Vanaf dat moment kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op basis van de definitieve plattegronden en verkoopprijzen. 

Start verkoop

Tijdens de verkoopavond kun je onder het genot van een hapje en een drankje de impressies bekijken, een virtuele tour door de woning maken en de verkoopstukken in ontvangst nemen. Het verkoop- en projectteam van Domicilie Makelaars en Onis Vastgoed staan voor je klaar om je vragen over het project te beantwoorden. Ook de architect is aanwezig om zijn ontwerp toe te lichten. 

Wanneer:  woensdag 21 november |  19:00 - 20:30 uur
Waar:  Maurits Noord Gebouw 8, Nieuwe Kazernelaan 2, Ede (download route)

In verband met de catering vragen wij je vriendelijk om je aan te melden via ede@domicilieexclusief.nl en daarbij te vermelden met hoeveel personen je komt. 

Over Statuur

Onis Vastgoed ontwikkelt op de voormalige Simon Stevinkazerne 10 riante tweekappers en 11 vrijstaande woningen. De opvallende architectuur en de vrijheid die kopers krijgen, onderscheidt 'Statuur' van andere nieuwbouwprojecten. Op slechts 5 minuten wandelen ligt het Sijsseltse bos met aansluitend de Ginkelse Heide.  

  • woonoppervlaktes tussen 150 en 200 m², uit te breiden tot wel 290 m²
  • duurzaam en gasloos
  • veel keuzevrijheid op het gebied van indeling en uitbreiding
  • prijsniveau 2^1  kap: €525.000 - €550.000
  • prijsniveau vrijstaand: €670.000 - €795.000

Planning

Prognose start bouw: maart/april 2019

Beschikbaarheid en inschrijven

De presale is in juni gestart, dus je kunt je al voor een of meerdere bouwnummers inschrijven op basis van het voorlopige ontwerp en de prijsrange. Dit doe je door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar ede@domicilieexclusief.nl, of die in te leveren bij ons kantoor aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede. 

Op dit moment zijn er nog 8 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen vrij. 

Meer informatie vind je op www.wonenmetstatuur.nl