Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Start verkoop laatste woningen in Park Reehorst

01/10/2019

De eerste fase van Terra Silva is afgelopen zomer onder grote belangstelling verkocht. Daar wordt een fantastische tweede fase aan toegevoegd; de allerlaatste woningen van Park Reehorst gaan in de verkoop!

Start verkoop

Wanneer: donderdag 3 oktober van 19:30 - 21:00 uur (vrije inloop)
Waar: het Koetshuis van Kasteel Hoekelum, Edeseweg 124 in Bennekom (plan route)

Tijdens de start verkoop kunt u verkoopdocumentatie ophalen en het presentatiemateriaal bewonderen. De expositie van sfeerimpressies, de maquette, brochure en website geven u een goed beeld van het gevarieerde ensemble. Ook staat het project- en verkoopteam klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Koopsommen vanaf €389.000 v.o.n.

Gevarieerd ensemble 

In het hart van de buurt, direct aan het park, worden in totaal 45 ruime woningen gebouwd. De woningen van Terra Silva worden gekenmerkt door ruimte, elegantie, traditioneel vakmanschap en eigentijds metselwerk in warme, natuurlijke kleuren. In fase 2 zijn er diverse woningtypen beschikbaar: 16 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 5 semibungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond. 

Locatie

Park Reehorst is een gezellige nieuwe buurt in een vertrouwde omgeving. Dichtbij unieke natuur zoals de Ginkelse Heide, de bossen bij Hoekelum en Bennekom en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wat een rijkdom! Ook ligt de wijk centraal en goed bereikbaar: station Ede-Wageningen, de kenniscampus, de winkels aan de Parkweg en het centrum van Ede en Bennekom op fietsafstand.

Kortom: de dynamiek van de stad, de rust van het dorp en de Hoge Veluwe als achtertuin. Bovendien draagt de aansluiting op het duurzame warmtenet van Ede bij aan een gezonde leefomgeving.

Aanmelden als geïnteresseerde

Op de hoogte blijven? Geïnteresseerden kunnen zich als belangstellende aanmelden via www.terrasilva.nl.

Volg Terra Silva via Facebook
Volg Terra Silva via Instagram

Financieel advies

Wanneer je interesse hebt in nieuwbouwproject Terra Silva, dan is het verstandig om je goed voor te bereiden. Wil je meer kans maken op de toewijzing van een nieuwbouwwoning? Zorg dan dat je op het moment van inschrijven over een financieringsverklaring beschikt. Dit geeft de projectontwikkelaar zekerheid dat je de woning ook kunt betalen. 

Onze collega's van 4Sure hypotheken & verzekeren kunnen jou hierbij helpen! Kijk op www.4sureadvies.nl/terrasilva.