Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Start bouw woningbouwplan Statuur

18/12/2019

Goed nieuws voor nieuwbouwplan Statuur! Hier is namelijk de bouw gestart van de 16 woningen in de eerste fase. Inmiddels is het bouwterrein door Van Grunsven Groep Bouw & ontwikkeling voorzien van bouwhekken en de bouwplaatsinrichting. 

Nog 3 woningen beschikbaar

In de tweede fase zijn nog 3 vrijstaande woningen beschikbaar in verschillende woningtypen. De omgevingsvergunning hiervoor is al verleend, zodat u als koper de zekerheid heeft dat uw woning gebouwd gaat worden.

Over het project

Statuur is een exclusief nieuwbouwplan met 21 riante tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door hun opvallende architectuur en vrijheid voor u als koper. Ook worden de woningen compleet opgeleverd inclusief badkamer, luxe sanitair, tegelwerk en een stelpost voor de keuken van maar liefst 15.000 euro. U kunt er dus meteen comfortabel wonen. 

Keuzevrijheid

Bij Statuur heeft u als koper veel vrijheid om uw eigen droomwoning te realiseren. Van een kelder onder het huis tot de positie van trap en de keuken of een uitbouw met erker of balkon. De vrijheid van een zelfbouwwoning, het gemak van een projectwoning! 

Duurzaam

De uitstekend geïsoleerde woningen worden duurzaam gebouwd. Dankzij de zonnepanelen en de aansluiting op het warmtenet bent u verzekerd van een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. 

Heeft u interesse in wonen op deze bijzondere plek? 

Laat uw gegevens achter via de projectwebsite en u ontvangt de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier. Liever rechtstreeks contact opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail of bel dan: 

0318-693502
ede@domicilieexclusief.nl

Volg ook onze Facebookpagina Wonen met Statuur om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.