Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

PLANTION ZET CAMPAGNE KRACHT BIJ MET LEDSCHERMEN LANGS A30

12/12/2014

In 2015 gaat Plantion 'full swing' met haar inspiratiecampagne 'Met bloemen en planten haal je mooie verhalen in huis'. Aan de inzet van traditionele massamedia (RTV, abri's) en moderne social media wordt een derde communicatiekanaal toegevoegd, namelijk een tweetal grote LED schermen op het gebouw van Plantion aan de A30. Plantion verwacht de schermen op 1 maart 2015 in gebruik te nemen. De contracten werden hiertoe bij Plantion getekend.

Bij de definitieve uitrol van de campagne voegt Plantion hier de communicatie via grote LED schermen aan toe. De schermen worden geplaatst op een nieuwe 'toren' (de Kroon) die de komende maanden zal verrijzen op het gebouw van Plantion aan de snelweg A30. Betrokken partijen zetten gistermiddag bij Plantion hun handtekening onder de contracten voor de nieuwbouw met de multimediale schermen. Dit betekent dat vanaf maart 2015 nog eens wekelijks ruim een half miljoen automobilisten geconfronteerd zullen worden met beelden uit de campagne.

 

Na een aantal succesvolle jaren in Ede biedt Plantion nu de gelegenheid aan nieuwe huurders om zich in haar prachtige Kroonkantoren te vestigen, en daardoor te delen in het succes van de marktplaats voor sierteeltproducten. Voor het werven en begeleiden van huurders kwam Plantion na een weloverwogen selectie uit bij Domicilie Bedrijfshuisvesting in Ede.

 

Peter Bakker, directeur operations Plantion: “Domicilie Bedrijfshuisvesting is een lokale speler met een goed landelijk netwerk en veel relaties. We verwachten dat zij in staat zullen zijn om partijen voor de Kroonkantoren te interesseren, ook gezien het feit dat het om nieuwe kantoorruimte gaat op een bijzonder gunstige A1-locatie aan de A30. In eerste instantie mikken we op land- en tuinbouwgerelateerde bedrijven maar ook met andere dienstverleners gaan we uiteraard graag het gesprek aan.”

 

Volgens Domicilie Bedrijfshuisvesting spannen deze Kroonkantoren daadwerkelijk de kroon. Nick de Boer en Erik Dekker leggen uit: “Zowel in uitstraling, ligging en opleveringsniveau zijn deze kantoren uniek. Zo zijn de kantoren energiezuinig door toepassing van een WKO-installatie en wordt het completeert door een sprinklerinstallatie, lift en elektronisch toegangssysteem. Maar het meest in het oogspringend is toch wel de zichtlocatie vanaf de A30 en het prachtige uitzicht vanuit de kantoren zelf. Een weids uitzicht over het groene “Binnenveld!”

 

De markante Kroonkantoren maken deel uit van het gloednieuwe veilingcomplex van Plantion in Ede. Het gaat om een  kantoorgebouw met een bruto verhuurbaar oppervlak van circa 2.900 m². De ruimte is volledig ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Toekomstige huurders hebben zelf inbreng in de definitieve indeling. De Kroonkantoren beschikken over een eigen ingang vanaf de begane grond. Het kantoorgebouw is reeds casco gereed zodat een snelle betrekking mogelijk is. Rondom het gebouw bevindt zich uitgebreide parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.

 

Plantion

 

Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 155 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (bomen en tuinplanten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Aanvullend op locatiegebonden transacties bemiddelt Plantion ook rechtstreekse tussen kweker en koper. Over 2013 realiseerde Plantion een omzet van 88 miljoen euro. Meer informatie over Plantion is te vinden op www.plantion.nl.