Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Home > Nieuws > NVM Open Huizen Dag op 30 maart

NVM Open Huizen Dag op 30 maart

20/02/2019

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Op zaterdag 30 maart is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Je kunt dan tussen 11:00 en 15:00 uur veel huizen zonder afspraak bezichtigen. Een perfecte manier om je breed te oriënteren en misschien wel je droomhuis te vinden!

Op zoek naar een nieuwe woning? 

Binnenkort kun je op Funda de deelnemende huizen bekijken. Stippel vervolgens je route uit, download de openhuizendag checklist en ga op pad. Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en misschien vind je zelfs je droomhuis!

Staat je huis bij Domicilie Makelaars te koop? 

Dan ontvang je binnenkort per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan de Open Huizen Dag. Wanneer je deelneemt aan de Open Huizen Dag, kun je tussen 11:00 en 15:00 kijkers verwachten. Je leidt deze mensen zelf rond, maar hoeft geen professionele bezichtiging te geven. De kijker komt de sfeer van de woning proeven. Bij interesse maken wij een vervolgafspraak en verzorgen een gedetailleerde bezichtiging met deze gegadigde(n).

Promotie
Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Bovendien promoten wij je woningen ook nog via:

  • NVM Open Huizen Dag label op Funda;
  • open huis vermelding op domicilie.nl;
  • promotie op Facebook;
  • promotie in de nieuwsbrief van maart
  • een advertentie in Ede Stad en/of Stad Nijkerk op 27 maart;
  • optioneel een Open Huizen Dag promotiepakket op Funda met een combinatie van een  Open Huizen Dag label, een Toppositie én een magenta Promolabel.

Natuurlijk krijg je ook een tas met materialen voor het open huis, waaronder een vlag, raamposter, flyers en een Open Huis bord of sticker.

7 redenen om mee te doen met NVM Open Huizen Dag

Wil je je woning alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar naar ede@domicilie.nl. Wij zorgen dat je de juiste promotiematerialen ontvangt en dat je woning wordt gepromoot via bovengenoemde media. 

Meer informatie? Ga naar de Open Huizen Dag website van de NVM.