Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

NVM Open Huizen Dag: een unieke kans voor verkopers!

21/02/2018

Je woning staat in verkoop en potentiële kopers zijn meer dan welkom. Hoe leuk zou het zijn als zij spontaan bij je zouden aanbellen? Die kans is zomaar aanwezig, mits je deelnemer bent van de NVM Open Huizen Dag. Staat op zaterdag 7 april tussen 11:00 en 15:00 uur bij jou de koffie klaar?

7 redenen om mee te doen

Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is de NVM Open Huizen Dag een perfecte manier om zich te oriënteren op de huizenmarkt. Een woning bezichtigen is geheel vrijblijvend en vooral laagdrempelig. Daarom rijst bij verkopers wel eens de vraag of deelnemen aan een Open Huizen Dag wel zinvol is. Ons antwoord; dubbel en dwars!

1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk of straat. De Open Huizen Route wordt ondersteund door tal van marketingactiviteiten zoals radiospotjes,  advertenties en vermeldingen op internet.

2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2017, was 12 weken later 47% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 31% verkocht.

3. Je bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.

4. Met deelname aan de Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.

5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 4 woningen.

6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen.

7. Je kunt na afloop zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt je je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je Domicilie makelaar bespreken.

Zelf rondleiden

Tijdens de Open Huizen Route kun je tussen 11:00 en 15:00 kijkers verwachten. Je leidt deze mensen zelf rond, maar hoeft geen professionele bezichtiging te geven. De kijker komt de sfeer van de woning proeven. Bij interesse maken wij een vervolgafspraak en verzorgen een gedetailleerde bezichtiging met deze gegadigde(n).

Deelname

Bij Domicilie kunt je voor €45,- inclusief BTW deelnemen aan de Landelijke Open Huizen Route. De woning wordt dan extra gepromoot via Funda, onze website en een advertentie in Ede Stad op 4 april. Aanvullend kunt je voor extra promoties kiezen als het Open Huizen Dag promotiepakket of een Toppositie op Funda. 

Aanmelden

Op 9 maart versturen wij een officiële uitnodiging naar onze verkopers. Wilt je je woning alvast aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag? Stuur dan een mail naar joyce@domicilie.nl. Wij zorgen dat je de juiste promotiematerialen ontvangt en dat je woning wordt toegevoegd aan de deelnemers van het open huis op Funda en onze website. 

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Kantoor Ede: 0318 - 69 35 02
Kantoor Nijkerk: 033 - 20 00 181 

Tips, checklists en meer op website NVM