Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Home > Nieuws > Jouw woning sneller en beter verkopen dankzij de virtuele tour

Jouw woning sneller en beter verkopen dankzij de virtuele tour

26/10/2018

Stel je eens voor dat je vanuit je luie stoel een kijkje kunt nemen in je (toekomstige) huis. Bij Domicilie Makelaars kan het! Ons presentatiepakket is namelijk uitgebreid met een krachtig en effectief hulpmiddel: de virtuele tour.

Hoe werkt het? 

Met speciale scanapparatuur wordt er een ‘dollhouse’, een soort digitaal poppenhuis, van jouw woning gemaakt in een media viewer. Dit model stelt je in staat om van kamer naar kamer virtueel rond te lopen in de woning, alsof je er daadwerkelijk zelf aanwezig bent. Potentiële kopers kunnen dus altijd in jouw woning rondkijken op het moment dat het hun het beste schikt, gewoon vanaf de bank. Dit kan zowel met een virtual reality bril als met een smartphone of traditioneel van achter de pc. Vanuit de viewer zijn ook de foto’s, video en plattegronden te bekijken.  

Bekijk hier een voorbeeld van de virtuele tour.


Vanuit het dollhouse kun je virtueel rondlopen in de woning

Sterk onderdeel van de verkoopstrategie

Een virtuele tour geeft een beter beeld van de woning dan foto’s of video’s alleen, waardoor de beleving wordt versterkt en meer interesse wordt gewekt. Door de virtuele rondleiding weten potentiële kopers van tevoren beter of zij wel écht geïnteresseerd zijn. Dat maakt de kans kleiner dat jij je huis voor niets hoeft op te ruimen. Kortom: het bespaart tijd en moeite.

De kracht van delen

De virtuele tour is gekoppeld aan de woningpagina op onze vernieuwde website, waar potentiële kopers naast de foto's, video en plattegronden ook de omschrijving, kenmerken en informatie over de omgeving kunnen vinden. Daarbij komt dat je de woningpresentatie makkelijk en snel via social media kunt delen met vrienden, familie en bekenden, die ook weer vrienden en bekenden hebben waar wellicht potentiële kopers tussen zitten. Zo maak je optimaal gebruik van de verspreidingssnelheid en communicatiekracht van de digitale media: jouw virtuele woningpresentatie als een lopend vuurtje!

De ideale mix

Funda, social media en de website zijn tegenwoordig sterke onderdelen van de verkoopstrategie. Bij Domicilie zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden die het internet biedt om jouw woning optimaal te presenteren. Maar het persoonlijke contact, de lokale marktkennis en het netwerk van onze makelaars blijven voor ons net zo belangrijk. Het is de ideale combinatie die de verkoop van jouw woning tot een succes maakt!

Ook verhuisplannen en meer weten over onze aanpak? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek en een gratis waardebepaling op maat.