Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

ERVAREN BEDRIJFSMAKELAAR/-TAXATEUR RM RT (fulltime)

19/03/2020

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten voor Domicilie Bedrijfshuisvesting zoeken wij een ondernemende bedrijfsmakelaar/-taxateur voor een dienstverband van 40 uur per week. 

Over Domicilie Bedrijfshuisvesting
Domicilie Bedrijfshuisvesting is onderdeel van Domicilie Makelaars, een toonaangevend full-service makelaarskantoor met vestigingen in Ede en Nijkerk. Wij zijn actief in een groot gebied binnen de regio Foodvalley (Ede-Wageningen tot Amersfoort) en werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder ondernemers, banken, overheden, beleggingsinstellingen, woningcorporaties en particulieren. Onze ambitie is onze marktpositie verder uit te breiden in de regio.

Functieomschrijving
Je functie is veelzijdig en veelomvattend. Als bedrijfsmakelaar ben je verantwoordelijk voor het initiëren, adviseren en begeleiden van transacties van kantoor-, winkel- en bedrijfspanden. Het gaat om aan- en verhuurtransacties, aan- en verkooptransacties, het uitbrengen van (markt)adviezen en het uitvoeren van bedrijfstaxaties. Daarnaast ligt je focus op het uitbouwen van onze regionale marktpositie op het gebied van commercieel vastgoed. Hierbij wordt er een actieve rol en houding van je verwacht. Je basis is ons kantoor in Nijkerk, maar je werkgebied omvat daarnaast de gehele regio Ede-Wageningen tot Amersfoort, met daarnaast Putten, Ermelo en Harderwijk.  

Profielschets kandidaat

Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende kenmerken en kwaliteiten: 

  • in het bezit van het SVM-diploma of HBO Vastgoed;
  • aantoonbare werkervaring binnen de commerciële vastgoedmarkt;
  • affiniteit met voornoemde regio; 
  • uitstekende sociale en commerciële vaardigheden;
  • een teamplayer en een netwerker;
  • zelfstandig, initiatiefrijk en proactief.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan met een hoge mate van zelfstandigheid en veel ruimte om te ondernemen. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden passend bij leeftijd en ervaring zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen

Nick de Boer
nick@domicilie.nl
0318 – 69 35 02 

Solliciteren
Ben jij die zelfstandige bedrijfsmakelaar/-taxateur die wij zoeken? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar nick@domicilie.nl t.a.v. Nick de Boer.

domiciliebedrijfshuisvesting.nl