Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Home > Nieuws > Domicilie doneert AED voor Simon Stevin terrein

Domicilie doneert AED voor Simon Stevin terrein

09/11/2018

Domicilie Makelaars heeft woensdag een AED gedoneerd aan de toekomstige bewoners van de nieuwe wijk Simon Stevin op het kazerneterrein. De cheque werd onder luid applaus overhandigd tijdens de laatste vergadering van het Platform Simon Stevin. Dit platform is in juli 2017 door een aantal enthousiaste toekomstige bewoners opgericht om de vorderingen op het bouwterrein in beeld te brengen en mee te denken met de plannen en omgevingsvraagstukken van de gemeente.

“Vanavond hebben we gekeken naar meer diepgang en zijn er diverse projectgroepen gestart, waaronder Verkeer en Veiligheid. Deze AED is daarin een warm welkom”, aldus mede-initiatiefnemer Alwin Heij.

Dennis van den Heuvel van Domicilie Makelaars vult aan: “Als verkopend makelaar van meerdere projecten op Simon Stevin voelen wij ons betrokken bij de wijk en de bewoners. Dit platform vinden wij een geweldig initiatief! Veiligheid en leefbaarheid zijn belangrijke items in een nieuwe buurt en daar dragen wij graag een steentje aan bij.” De AED krijgt straks een centrale plek op het terrein.