Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Domicilie Bedrijfshuisvesting bemiddelt bij verkoop van 3394 m² kantoorruimte op het Horapark in Ede

19/12/2018

Domicilie Bedrijfshuisvesting heeft voor WeSB Onroerend Goed bemiddeld bij de verkoop van ca. 3394 m² kantoorruimte op het Horapark in Ede, dat momenteel gedeeltelijk verhuurd wordt. Het pand is in zijn geheel aangekocht door CS Opleidingen uit Randwijk, marktleider in het hoger beroepsonderwijs voor sociale zekerheid, verzuimmanagement en re-integratie. 

"CS Opleidingen en de Cylin Onderwijsgroep blijven volop in ontwikkeling en we zijn zo groot geworden dat onze gezellige leslocatie in Randwijk inmiddels echt te klein is. Daarom gaan we verhuizen naar een prachtige locatie waar niets een verdere groei nog in de weg staat”, aldus CS Opleidingen op haar website.

O.a. de mooie, centrale ligging op de KennisAs van Ede, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid waren van doorslaggevend belang bij de keuze voor het Horapark als nieuwe leslocatie. Vanaf 7 januari 2019 zullen hier lessen en examens van CS Opleidingen verzorgd worden.

Horapark
Het vrijstaande kantoorgebouw op kantorenlocatie Horapark in Ede bevat diverse kantoor- en vergaderruimtes op de begane grond en eerste verdieping. Het Horapark ligt in een prachtige, bosrijke omgeving op de kennisas van Ede met diverse landelijk opererende organisaties in de nabije omgeving, zoals het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), Christelijke Hogeschool Ede en het Akoesticum. 

    

Over CS Opleidingen
CS opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Grondleggers zijn Herwin Schrijver van Cylin BV en Marjol Nikkels-Agema van Sensio Konsult BV. Beiden verzorgen als sinds 1998 maatwerkopleidingen op dit vakgebied. www.cs-opleidingen.nl

Wij feliciteren beide partijen en wensen ze veel succes bij de ontplooiing van hun activiteiten!

Bent u ook op zoek naar een bedrijfsruimte in de regio? Of wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaars: 

085-06 700 70
info@domiciliebhv.nl