Home > Nieuwbouw

Nieuwbouw

Aanbod nieuwbouwwoningen

Domicilie Makelaars heeft als nummer 1 nieuwbouwmakelaar een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Bekijk dan hier ons aanbod.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Uw nieuwbouwmakelaar voor nieuwbouw in Ede en omgeving

Domicilie Makelaars is de nummer 1 nieuwbouwmakelaar in de regio FoodValley (Ede-Wageningen tot Nijkerk). Door onze marktkennis, persoonlijke aanpak en ons grote netwerk hebben wij al veel mooie nieuwbouwprojecten met succes afgerond. Wij helpen u graag uw marketingmogelijkheden optimaal te benutten om óók van uw project een succes te maken. Veel grote projectontwikkelaars en bouwbedrijven weten ons al te vinden voor de verkoop van hun project.  

Team nieuwbouwprojecten

De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een vak apart. Kandidaat-kopers zijn steeds beter geïnformeerd en stellen hogere eisen. Dat vraagt om specialisten voor de totale begeleiding van nieuwbouwprojecten. Ons enthousiaste en betrokken nieuwbouwteam houdt zich dagelijks bezig met de verkoop van onze nieuwbouwwoningen en het adviseren van ontwikkelaars over het optimaliseren van projecten en de juiste marktstrategie.  

Verkoopmanagement 

Onze uitgebreide dienstverlening gaat verder dan alleen het voeren van optie- en verkoopgesprekken. Wij nemen u graag het hele verkoopmanagement uit handen; denk aan (prijs)advies, marktonderzoek, marketing, verkoopgesprekken, contractuele vastlegging en nazorg. 

Deskundig en betrokken

Wij zitten graag al in een vroeg stadium met u om tafel, zodat we uw project zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw doelgroep. Kennis van de regio en een omvangrijk netwerk van potentiële gegadigden werken daarbij in uw voordeel. In combinatie met een actieve verkoopbenadering levert dit meer dan gemiddelde resultaten op.

Persoonlijk contact

Vanuit onze ervaring begrijpen wij dat uw belangen groot zijn en kennen wij de uitdagingen en risico’s. Door regelmatig te overleggen over de voortgang van het project, bent u altijd op de hoogte van de actuele status en kan er zo nodig snel worden bijgestuurd. Wij voorzien u van een vaste contactpersoon en ontvangt van ons regelmatig rapportages en overzichten. 

Wat maakt ons dé nieuwbouwspecialist? 

  • Ruime ervaring in het verkopen van nieuwbouwprojecten
  • Multidisciplinair nieuwbouwteam
  • Omvangrijk netwerk en actief benaderen van zoekers
  • Sterke marktstrategie en uitstekende kennis van de regio
  • Koop + financieel advies onder één dak = zekerheid voor de ontwikkelaar
  • Alle tijd en aandacht voor de opdrachtgever én voor de koper
  • Complete dienstverlening

Klaar om ontzorgd te worden? Neem dan contact op met Christiaan de Boer via 0318-693502 of christiaan@domicilie.nl