Zandscheer

Zandscheer

vanaf € 289.000 tot € 289.000

Zandscheer

  • Plaats: Lunteren
  • Postcode: 6741

Tussen het bestaande groen, in de vorm van houtwallen, aan de Westzoom in het mooie dorp Lunteren, ligt plan Zandscheer. Wilt u zelf bouwen of laten bouwen? Dat kan in Zanscheer. Koop een kavel en ontwerp uw eigen droomhuis. Er is nog slechts één kavel beschikbaar. Informeer vrijblijvend naar...

Omschrijving

Tussen het bestaande groen, in de vorm van houtwallen, aan de Westzoom in het mooie dorp Lunteren, ligt plan Zandscheer. Wilt u zelf bouwen of laten bouwen? Dat kan in Zanscheer. Koop een kavel en ontwerp uw eigen droomhuis. Er is nog slechts één kavel beschikbaar. Informeer vrijblijvend naar dit prachtige project!

Kavels
In het plan Zandscheer, aan de Westzoom in Lunteren, is er nog één kavel van 580 m² te koop.

U heeft hier de vrijheid, volledig naar uw eigen eisen en wensen, een woning te ontwerpen en te (laten) bouwen. Daarmee bepaalt u ook de mate van duurzaamheid. Hoe energiezuinig moet uw woning worden? Het kan zelfs energie neutraal. U heeft het voor het kiezen.
Ook de betaalbaarheid heeft u zelf in de hand. U kunt uw woning zo groot of luxe maken als u zelf wilt. En daarmee houdt u het goedkoper of maakt u het juist exclusiever. Op Zandscheer kan het allemaal!

De ligging is prachtig. Tussen het bestaande groen, op loop- of fietsafstand van de gezellige dorpskern waar u diverse supermarkten en leuke winkels vindt. Met de auto bent u in 3 minuten op de A30.

Kijk voor meer informatie ook op: zandscheer.nl

Kenmerken

Plaats:Lunteren

Prijs:vanaf € 289.000 tot € 289.000

Inhoud:Vanaf 412 tot 448m³

Woonoppervlakte:Vanaf 118 tot 128m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 118 tot 253m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's