Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Sysseltse Lanen

Sysseltse Lanen

vanaf € 399.000 tot € 700.000

Sysseltse Lanen

  • Plaats: Ede
  • Postcode:

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur. Wees welkom op de Veluwse Poort, waarvan het laatste gebied, de Simon...

Omschrijving

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur. Wees welkom op de Veluwse Poort, waarvan het laatste gebied, de Simon Stevin Kazerne, tot ontwikkeling komt.

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede komt plan Sysseltse Lanen, een uniek nieuwbouwplan aan de rand van de Ginkelse Heide. De duurzame 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen voegen zich in het bestaande landschap én naar jouw woonwensen. Dit nieuwbouwhuis stel je voor een groot deel zelf samen. Toe aan een nieuwe stap? 

Maak kennis met Sysseltse Lanen en maak je Veluwse woondroom waar!

In Sysseltse Lanen komen in totaal 39 vrijstaande woningen en 2 onder 1 kap woningen. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving. Je krijgt alle vrijheid voor het realiseren van jouw woondromen. Sysseltse Lanen is namelijk geen kant-en-klaar-product. 

Vogels die je wakker zingen, de geur van lekker buiten zijn, het prachtige paars van de heide en zonnestralen die speels tussen de bomen doorglippen. Dat is de Veluwe op zijn best, Dat is wonen in de Sysseltse Lanen. Er is de keuze uit 3 architectuurstijlen: 19 Het Atelier, LSWA of ZEEP. Op basis van de stijl die jij het mooiste vindt, bepaal je zelf de indeling van de woning. Van een veranda tot badkamer op de begane grond, er is van alles mogelijk.

Creëer jouw eigen droomwoning:
- Bepaal uw kavel;
- Kies een woningtype;
- Bepaal de mogelijkheden.

Indien uw interesse is gewekt, vernemen wij graag uw gegevens en kunnen wij u voorzien van meer informatie.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 399.000 tot € 700.000

Inhoud:Vanaf 405 tot 515m³

Woonoppervlakte:Vanaf 137 tot 191m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 270 tot 545m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

video

Foto's