Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Op Dreef fase 2

Op Dreef fase 2

vanaf € 262.000 tot € 435.000

Op Dreef fase 2

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6718

Volop genieten en lekker leven

Dat kan! Op Dreef vormt een gevarieerde eenheid van fraaie woningen met een warme, dorpse uitstraling. Het project wordt gerealiseerd in de groene wijk kernhem, waar je je direct thuis voelt. Door het afwisselende woningaanbod ontstaat er een gevarieerde...

Omschrijving

Volop genieten en lekker leven

Dat kan! Op Dreef vormt een gevarieerde eenheid van fraaie woningen met een warme, dorpse uitstraling. Het project wordt gerealiseerd in de groene wijk kernhem, waar je je direct thuis voelt. Door het afwisselende woningaanbod ontstaat er een gevarieerde bewonersmix.

Op Dreef ligt aan de noordelijke kant van Ede, hier heb je zowel de dynamiek van een stad en de rust van een dorp. Dat alles centraal in Nederland. In Ede kun je genieten van een terrasje, een dagje shoppen, een hapje eten in de vele restaurants, naar het theater of de bioscoop en heerlijk wandelen op de hei of in de bossen.

Woningen:
In dit project komen 2 twee-onder-een-kap woningen en 14 rijwoningen (waaronder hoek- en tussenwoningen). Variatie in kapconstructies zorgt voor een levendig straatbeeld. De oranje dakpannen geven een voorname uitstraling. Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en aangesloten op het warmtenet. Dat is niet alleen fraai, maar ook duurzaam wonen!

Rijwoningen:
Een leuke eigentijdse woning, dat is de rijwoning van Op Dreef. Je hebt de keuze uit een woning met een tuitgevel of een langskap. De rode dakpannen en de roodbruine steensoort zorgen voor een nostalgisch effect. Een mooi detail is het verticale metselwerk in de buitenmuur. Ook het Frans balkon aan de voorzijde is erg charmant. De woning is lekker ruim en wordt opgeleverd inclusief complete keuken en badkamer. In de achtertuin heb je een berging.

Bijzonderheden:
- Ruime woningen: 9,78 m diepte uitwendig;
- Met of zonder tuitgevel;
- Inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte;
- Volop mogelijkheden voor opties; uitbouw, dakkapel achterzijde;
- Hoekwoningen zijn voorzien van een eigen garage (bouwnummer 1, 8 en 11 hebben een (aangebouwde) garage, bouwnummer 16 heeft een lange berging i.p.v. een garage).

Twee-onder-een-kapwoningen:
Wil jij liever aan de straatkant wonen of juist vanuit je loungebank de achtertuin inlopen? In deze twee-onder-een-kapwoning heb je een optimale indelingsvrijheid voor de woonkamer en keuken. Met een diepte van bijna 11 meter heb je in deze woning heel erg veel ruimte. Op de begane grond, maar ook op de verdieping. Je master bedroom heeft een walk-in-closet. En kom je toch nog ruimte tekort? Dan is er ook nog een optie tot uitbouw, het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde voor nóg meer licht en een verlengde garage.

Bijzonderheden:
- Ruime woningen: 10,98 m diepte uitwendig;
- Volop mogelijkheden voor opties; uitbouw, dakkapel achterzijde, verlengde garage;
- Met of zonder tuitgevel;
- Verschillende indelingsmogelijkheden begane grond voor woonkamer en keuken;
- Master bedroom mét walk-in closet;
- Woningen zijn voorzien van een eigen aangebouwde garage.

Ruimte, comfort en een plek voor jezelf, meer heb je niet nodig om heerlijk te leven. Doe wat jij wil, wanneer jij dat wil en met wie jij dat wil. Jouw huis is jouw veilige haven waar je helemaal tot rust komt met iedereen die je lief is. Alle huizen worden energiezuinig gebouwd. Wees klaar voor de toekomst!

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 262.000 tot € 435.000

Inhoud:

Woonoppervlakte:Vanaf 126 tot 158m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 123 tot 301m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's