Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Op Dreef

Op Dreef

vanaf € 245.000 tot € 399.500

Op Dreef

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6718

Heerlijk, ruim en royaal wonen.

Op Dreef staat voor comfortabel en energiezuinig wonen in een woning met een gevarieerde, landelijke architectuur en een warme uitstraling. Je woont hier in de groene, waterrijke wijk Kernhem: een wijk die een unieke combinatie biedt van rust, natuur én de...

Omschrijving

Heerlijk, ruim en royaal wonen.

Op Dreef staat voor comfortabel en energiezuinig wonen in een woning met een gevarieerde, landelijke architectuur en een warme uitstraling. Je woont hier in de groene, waterrijke wijk Kernhem: een wijk die een unieke combinatie biedt van rust, natuur én de levendigheid/voorzieningen van de stad dichtbij. Een lange wandeling door de uitgestrekte bossen, gezellig een terrasje pakken, of thuis blijven waar de kinderen zo lekker buiten kunnen spelen? De keuze is aan jou!

Het project bestaat uit 20 rijwoningen (12 tussenwoningen en 8 hoekwoningen) en 10 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende types. Het geheel vormt een gevarieerde eenheid van fraaie woningen met een warme, dorpse uitstraling. Variatie in kapconstructies en kozijnen zorgt voor een levendig straatbeeld. De donkere dakpannen hebben een strakke, gladde afwerking wat een voorname uitstraling geeft. Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en aangesloten op het warmtenet. Dat is niet alleen fraai, maar ook duurzaam wonen!

Ligging
Rust en ruimte met alles bij de hand
Op Dreef ligt in de wijk Kernhem in Ede. Je woont hier op een mooie plek met water aan de zuidzijde, een geasfalteerd trapveldje voor de oudere jeugd aan de oostzijde, een bomenlaan aan de westkant en een woonstraatje aan de noordkant van het plan. Door de hele wijk zijn volop speelplekken voor jongere kinderen. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn in de buurt. Wil je de wijk uit, dan zit je zo op de uitvalswegen naar de A12 en A30.

Afwisselend wonen
Kernhem combineert het beste van rust en levendigheid, groen en gemak. Door het afwisselende woningaanbod ontstaat er een leuke bewonersmix. De wijk heeft een autoluwe opzet met gezellige straten en hofjes en veel ruimte voor groen. Door de variatie in woningtypes en stijlen krijgt de wijk een dorps karakter.

Alles dichtbij
Vanuit Kernhem heb je alle voorzieningen van de stad in de buurt. Sterker nog; voor je dagelijkse benodigdheden hoef je de wijk niet eens uit! Winkelcentrum Parkweide is vlakbij, net als Medisch Centrum Kernhem, Wijkcentrum Het Kernhuis, scholen en bso’s en verschillende sportverenigingen.

Natuurschoon
In de wijk Kernhem krijgt de natuur volop de ruimte. Het nabijgelegen Landgoed Kernhem kenmerkt zich door statige beukenlanen in alle windrichtingen, die heerlijk zijn om te voet te verkennen. In de ecozone langs de Doesburgerdijk leven allerlei soorten planten en dieren en het riviertje De Slenk loopt van oost naar west door de wijk. Kernhem ligt aan de rand van Ede, dus ook daar is de natuur vlakbij. Je kunt hier uren fietsen of wandelen door de uitgestrekte weilanden en bossen en je bent zo op de Veluwe.

De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat!

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 245.000 tot € 399.500

Inhoud:Vanaf 456 tot 456m³

Woonoppervlakte:Vanaf 127 tot 163m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 119 tot 312m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's