Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > La Cour Cantina

La Cour Cantina

vanaf € 270.000 tot € 393.500

La Cour Cantina

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711 JC

La Cour Cantina: ontspannen wonen

Bouw gestart! Nog één woning beschikbaar! Grijp nu je kans en neem contact op voor bouwnummer 12!

Met de oranje avondzon in je achterruit rijd je het kazerneterrein in Ede op. De eeuwenoude bomen op het terrein wijzen je de weg naar huis. Je...

Omschrijving

La Cour Cantina: ontspannen wonen

Bouw gestart! Nog één woning beschikbaar! Grijp nu je kans en neem contact op voor bouwnummer 12!

Met de oranje avondzon in je achterruit rijd je het kazerneterrein in Ede op. De eeuwenoude bomen op het terrein wijzen je de weg naar huis. Je parkeert je auto ondergronds en neemt daarna een kijkje in de binnentuin. Aan de kleurrijk gedekte picknicktafel is nog een plaatsje voor je vrij. Je schuift aan, je buurman schenkt je iets te drinken in en vertelt een komisch verhaal. Het tovert direct een glimlach op je gezicht: in La Cour Cantina luid jij je avond ontspannen in.

Daar waar de officieren aten

De naam van La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten. De oude officierskantine - die herontwikkeld wordt - ligt namelijk naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen krijgen hun plek tussen de oude bomen die op dit deel van het kazerneterrein blijven staan. Naast de kantine blijven meer monumentale gebouwen behouden en krijgen een opknapbeurt. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten.

In La Cour Cantina woon je op een unieke plek, kleinschalig én duurzaam. Wil je graag iets groter gaan wonen of misschien juist wel kleiner? Ontdek welk huis het best bij je past. Het aanbod varieert van hoekwoningen tot tussenwoningen en zijn deels levensloopbestendig!

Meer informatie vindt u op de projectwebsite.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 270.000 tot € 393.500

Inhoud:

Woonoppervlakte:Vanaf 118 tot 128m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 94 tot 105m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's