Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Keizershof

Keizershof

vanaf € 279.500 tot € 629.500

Keizershof

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6718 VE

In plan de Keizershof komen 18 fraaie woningen. Het wordt een kleinschalige woonbuurt in een groene omgeving met verschillende woningtypen. Deze zijn bijzonder en zeer riant te noemen.

Rust, ruimte en alle gemakken van het centrum dichtbij!
De woningen hebben een unieke ligging aan...

Omschrijving

In plan de Keizershof komen 18 fraaie woningen. Het wordt een kleinschalige woonbuurt in een groene omgeving met verschillende woningtypen. Deze zijn bijzonder en zeer riant te noemen.

Rust, ruimte en alle gemakken van het centrum dichtbij!
De woningen hebben een unieke ligging aan de ecologische zone Doesburgerdijk en volop diversiteit in het aanbod: voor ieder wat wils in dit mooie plan.

De omgeving
Ede is in 2017 uitgeroepen tot gelukkigste stad van Nederland. Dat is niet voor niks, de aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen in Ede zeer aantrekkelijk. Met 350 ondernemingen waarvan circa 75 horecabedrijven is het centrum het meest diverse stadshart in de regio. Ook de ligging in de Food-Valley draagt hier aan bij. In voor een gezellig feestje? Wat dat betreft staat Ede ook zeker niet stil. Denk bijvoorbeeld aan de Heideweek. De Heideweek is een feestweek en één van de grootste evenementen van Gelderland. Naast de vele mogelijkheden om heerlijk te shoppen en leuke evenementen te bezoeken kenmerkt Ede zich vooral door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u er bossen, heidevelden, zandverstuivingen en natuurgebieden die nationale en zelfs internationale faam genieten. Denk bijvoorbeeld aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Welkom in Kernhem
Deze woonwijk blijft doorgroeien! Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Het aanwezige groen heeft een prominente rol in de wijk, zoals hoven met volwassen bomen en struiken. Ook staat duurzaamheid in deze wijk voorop door middel van autoluwte, scheiden van regen en afvalwater, geïsoleerde woningen, duurzame warmtevoorzieningen en gasloos!

Woningtypen:
- Bonaparte: 2 vrijstaande woningen;
- Orléans: 8 twee-onder-een-kapwoningen;
- Bourbon: 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen.

Heeft u interesse in een woning?

Vraag dan vrijblijvend bij ons informatie op, u kunt ook bij ons op kantoor een brochure ophalen samen met een prijslijst en inschrijfformulier. Alle informatie staat ook op de projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot dinsdag 4 juni, 12:00uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 279.500 tot € 629.500

Inhoud:Vanaf 506 tot 762m³

Woonoppervlakte:Vanaf 134 tot 181m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 149 tot 558m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's