Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Hollandse Linde

Hollandse Linde

vanaf € 325.000 tot € 356.335€ 1.175 - € 1.225 Per maand

Hollandse Linde

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6714 KK

29 KOOPWONINGEN EN 24 VRIJE-SECTOR HUURWONINGEN

Omschrijving

53 DUURZAME, VOLLEDIG INSTAPKLARE KOOP- EN HUURWONINGEN

Midden in het hart van de Gelderse Veluwe zijn we gestart met de verkoop van 53 woonklare, energiezuinige tussen- en hoekwoningen. Het gaat om 29 koopwoningen en 24 huurwoningen in de vrije sector.

De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. Dankzij de groenverklaring voor dit project kun jij profiteren van extra leencapaciteit en een lagere hypotheekrente! Informeer bij onze hypotheekadviseurs naar de mogelijkheden. 

WOONKLAAR
Normaal gesproken moeten er nog tal van dingen aan je nieuwe woning gebeuren voordat je écht comfortabel kunt wonen. Bij Hollandse Linde in Ede is dat anders! Jouw interieur wordt namelijk instapklaar opgeleverd. Inclusief luxe keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking en tuininrichting. Na het ontvangen van de sleutel kun je er dus zó intrekken! 

Lees meer op de projectwebsite

DUURZAAM
Alle woningen in Hollandse Linde zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Hier woon je met nul-op-de-meter in een woning van topkwaliteit.

Lees meer op de projectwebsite

LOCATIE
De woningen worden gerealiseerd in een fijne woonwijk op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Ede, met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. En dan woon je ook nog eens heel centraal midden op de Veluwe. Overal dichtbij en alle ruimte voor een heerlijke wandeling in de natuur! 

Lees meer op de projectwebsite

KOOPWONINGEN
Heb je interesse in een koopwoning van Hollandse Linde? Dan kun je jezelf inschrijven via de projectwebsite. Maak een account aan, geef je voorkeuren door en schrijf je in! 

Meer over de verkoopprocedure

HUURWONINGEN
In het project komen ook 24 hoogwaardige vrije-sector huurwoningen. De kwaliteit van de woningen is allemaal gelijk; er komt dus geen onderscheid in ontwerp of afwerking tussen huur- en koopwoningen.

Interesse in een huurwoning? Kijk of je in aanmerking komt en schrijf je in!

Meer over de verhuurprocedure en voorwaarden

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 325.000 tot € 356.335

Inhoud:Vanaf 466 tot 531m³

Woonoppervlakte:Vanaf 126 tot 143m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 108 tot 169m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

video

Foto's