Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Het Officiersdorp

Het Officiersdorp

vanaf € 297.500 tot € 602.500

Het Officiersdorp

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711 BX

In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Het Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. Nieuwbouw, dus helemaal van nu. Maar wel op dusdanige...

Omschrijving

In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Het Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. Nieuwbouw, dus helemaal van nu. Maar wel op dusdanige manier ontworpen dat het passend is bij de omgeving. We hebben een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit gaat echt heel bijzonder worden.

De verschillende woningtypen zijn unieke, karakteristieke, sfeervolle woningen met een knipoog naar het verleden. De allure van vervlogen tijden maar dan in een mooie moderne jas. Chique en statige woningen waar robuuste dwarskappen en overstekken het beeld bepalen.

Bijna alle woningen in Het Officiersdorp zijn inmiddels verkocht. Er is nog 1 levensloopbestendige woning beschikbaar op bouwnummer 31. Meer informatie? Neem dan contact op met de makelaar of kijk op www.officiersdorp.nl.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 297.500 tot € 602.500

Inhoud:Vanaf 493 tot 641m³

Woonoppervlakte:Vanaf 136 tot 172m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 135 tot 443m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's