Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Dirkjeserf

Dirkjeserf

vanaf € 284.950 tot € 467.950

Dirkjeserf

 • Plaats: Wekerom
 • Postcode: 6733 ED

UITVERKOCHT!

Omschrijving

In het gebied waar ooit de boerderij van de markante Wekeromse Dirkje van Lagen stond, verrijst de laatste fase van een stijlvolle nieuwbouwwijk: Dirkjeserf. Deze fase omvat 16 nieuwbouwwoningen onderverdeeld in 6 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen.

HET PLAN

Het plan betreft zestien woningen in Dirkjeserf, een groep woningen die zich samen met de al gerealiseerde woningen uiten door hun eigen karakteristiek. Traditioneel in vorm, materialen en kleuren. Zo worden de zadeldaken afgedekt met traditioneel gebakken dakpannen in een warme grijstint. Voor de gevels is gekozen voor enkele tinten rode bakstenen. Voor de nodige afwisseling zijn er diverse accenten, zoals horizontale spekbanden en kaders om voordeuren. Deze worden in een grijstint baksteen uitgevoerd. Juist hierdoor onderscheiden deze woningen zich en vormen ze een samenhangende groep.

Bijzonderheden:

 • Veel daglicht door riante raampartijen
 • HR++ beglazing (dubbele beglazing) in hardhouten kozijn
 • Verwarming en warm tapwater via een Combi-warmtepomp (Panasonic Aquarea 5 KW)
 • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
 • Duurzaam wonen: EPC 0,4
 • Landelijk gelegen in een rustige wijk
 • Ruime woonkamer
 • 3 royale (slaap)kamers op de eerste verdieping
 • Standaard voorzien van complete badkamer inclusief Ideal sanitair

WEKEROM

Gelegen in de Gelderse Vallei omringt door de rust en ruimte van de Veluwe ligt Wekerom. Een gezellig dorp met goede voorzieningen voor jong en oud. De ideale geografische ligging in het hart van Nederland biedt een prettige uitvalbasis voor het woon-/werkverkeer.

De evenwichtige afwisseling tussen rust en levendigheid maakt Wekerom uniek. Het Wekeromse Zand, een overwegend open gebied van ruim 100 ha biedt u de mogelijkheid om dagelijks te genieten van de prachtige natuur.

Het project wordt gerealiseerd op een prachtige locatie gelegen aan de rand van Wekerom. Het wordt een kleinschalige buurt waarbij het woongenot voorop staat. Dirkjeserf biedt de unieke kans om in een kindvriendelijke omgeving op korte afstand van winkels, scholen, zorgfaciliteiten en de vrije natuur te wonen.

START VERKOOP

Gezien de huidige ontwikkelingen zal alle informatie vanaf 9 april digitaal beschikbaar worden gesteld. Meld u aan op www.dirkjeserf.nl om op de hoogte te worden gehouden over de verkoop. 

Kenmerken

Plaats:Wekerom

Prijs:vanaf € 284.950 tot € 467.950

Inhoud:Vanaf 420 tot 623m³

Woonoppervlakte:Vanaf 116 tot 160m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 122 tot 306m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's