Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > De Veluwse Proeftuin - World Food Center

De Veluwse Proeftuin - World Food Center

vanaf € 425.000 tot € 930.000

De Veluwse Proeftuin - World Food Center

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711 JC

START VERKOOP DEZE ZOMER!

Omschrijving

In Ede wordt het voormalige kazerneterrein Maurits-Zuid omgetoverd tot een nieuw bruisend stadsdeel van Ede: het World Food Center. Tussen het Sysseltse Bos en het levendige hart van het World Food Center komt een woonwijk met circa 600 woningen. Het gaat om een mix van eengezinswoningen met een eigen of gedeelde tuin en appartementen.

De Veluwse Proeftuin
De eerste woningen die ontwikkeld worden, komen in de wijk De Veluwse Proeftuin aan de rand van het Sysseltse Bos. Hier komen circa 125 woningen. Er worden twee appartementengebouwen ontwikkeld aan de bosrand en verschillende soorten eengezinswoningen, van rijwoningen tot beneden-bovenwoningen en woningen die door het hoogteverschil uitkijken over De Veluwe. Dit is de plek waar je even niet hoeft te 'rennen' of waar je juist zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

Bekijk de Veluwse Proeftuin

De eerste fase
Het aanbod in de eerste fase bestaat uit 32 appartementen, waaronder 21 comfortabele 3-kamer appartementen. De (indicatieve) prijzen liggen tussen ca. €425.000 en €930.000 v.o.n. 

Kijk gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past.

Bekijk het aanbod

Zo wonen is puur genieten
De woningen van De Veluwse Proeftuin worden gebouwd aan de rand van het Sysseltse bos. Daar is meteen de toon mee gezet. De Veluwse Proeftuin ligt op het hoogste punt van het World Food Center en dus geniet je op veel plekken van vrij zicht op de wijk en omgeving. Thuis in De Veluwse Proeftuin is écht buiten, maar dan wel met de wetenschap dat er in de wijk altijd wat leuks te doen is én dat je zo naar de winkels en stad fietst. Ook het openbaar vervoer vind je op loopafstand, dus een een dagje winkelen in een andere stad behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 

Eén met het landschap
Om ervoor te zorgen dat de woningen opgaan in het landschap en je hier tot op je bank de Veluwe voelt, hebben we overgangen tussen privé en openbaar zo zacht mogelijk gemaakt. Met subtiele erfafscheidingen en een doordacht tuinplan creëren we dat gewenste stukje privacy en verder nodigen we vooral alle bewoners uit om gebruik te maken van de collectieve tuinen. Hier is ruimte voor een moestuin, kunnen kinderen veilig spelen, vier je het weekend met buren en organiseer je een picknick op één van de eerste mooie zomerdagen.

Groen in de hoofdrol
Parkeren in De Veluwse Proeftuin is op een ondergeschikte manier verwerkt in het plan. De auto is hier te gast, maar je hebt wel je eigen overdekte parkeerplaats met laadmogelijkheid. Dit is één van de ontwerpuitgangspunten geweest, waardoor het Veluwse groene landschap zijn verdiende hoofdrol behoudt. ‘Pocket’-parkjes rondom de woningen lenen zich perfect voor ontmoetingen. Hier komt een moestuin, buurtschuur of avontuurlijke speelplaats. 

Planning
De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. Naar verwachting komen de eerste appartementen rond de zomer in de verkoop, en de grondgebonden woningen in het najaar van 2020. Afhankelijk van onder andere de snelheid van de verkoop van de woningen, de vergunningen en het bouwrijp maken van de grond, start de aannemer begin 2021 met de bouw. Naar verwachting worden de eerste huizen dan een jaar later opgeleverd. 

Hoe maak ik meer kans op een woning?

  • Wil je meer kans maken op de toewijzing van een nieuwbouwwoning? Laat kosteloos een financieringsverklaring opmaken door een adviseur van Domicilie Hypotheken. Vraag aan.
  • Heb je nog een eigen woning te verkopen? Ter voorbereiding komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling om het financiële plaatje compleet te maken. Vraag aan.

Meer over de verkoopprocedure.

Vragen?
Neem dan contact op met ons nieuwbouwteam:

0318-69 35 02
nieuwbouw@domicilie.nl

Bezoek de projectwebsite

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 425.000 tot € 930.000

Inhoud:Vanaf 0 tot 0m³

Woonoppervlakte:Vanaf 98 tot 200m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 0 tot 0m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie